in

7 plagg alla har i garderoben men som du borde slänga ut NU

Drömmen om en garderob med mycket plats kan bli sann om du rensar ut saker du faktiskt inte behöver. Vi guidar dig genom din nästa garderobsrensning genom att berätta vilka plagg du verkligen borde göra dig av med! Mer

 1. Den vita t-shirten med gula fläckar

  giphy Gula fläckar längs kragen och under armarna på din vita t-shirt går tyvärr inte att göra något åt. Säg hejdå och gör dig av med den!
 2. Partyklänningen täckt i paljetter som du aldrig har haft på dig

  closet orig Ja, någon gång kanske den kommer till användning, men den har hängt i din garderob i år och du tar inte ens fram den på nyår. Klänning, bye.
 3. Strumpbyxorna som gör att det ser ut som att du har blöja

  tenor På riktigt, det hjälper inte att dra i dem varje tvätt – bara släpp taget.
 4. Alla ensamma strumpor

  giphy Hur länge ska du vänta på att den andra strumpan dyker upp? Gör dig själv en tjänst och rensa ut de ensamma strumporna!
 5. Tröjan som blev nopprig efter första tvätten

  when i leave work before my office partner who hates me 130651 Så länge den inte är världens mjukaste och du vill mysa runt i den hemma så är det ut ur garderoben som gäller.
 6. De tighta jeansen med pösiga knän

  200 Skinny jeans som men knän som putar ut och hänger ned? Nah, lämna plats åt något annat!
 7. Allt som är för litet och som du vill ”komma i igen”

  7bc4073dae7e2a21ab6df227361f0fa5 Det är inte värt den ångest det skapar att ha för små plagg i garderoben. Låt dem vandra vidare och köp kläder som passar så som du ser ut just nu!
Glöm inte att du aldrig ska slänga kläder i soporna! Det som är helt och rent kan du lämna in till Stadsmissionen, Myrornas eller någon annan organisation som säljer second hand – och resten kan du återvinna på till exempel H&M!

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.