in

7 kärleksbilder du INTE ska titta på om du försöker komma över någon

bilder på ex

Har du svårt att gå vidare efter att det tagit slut med någon? En sak som du förmodlingen gör, men som inte gör avslutet enklare, är att kolla på gamla bilder. Stop it! Mer

Visst känns det i både magen och hjärtat när det tagit slut med den person som betytt allt för dig. Vi förstår. Så ont det kan göra. Ofta vill man minnas tillbaka, titta på bilder och drömma om hur fint man hade det tillsammans, dock hjälper det inte att älta er tid tillsammans. Det gör bara situationen ännu jobbigare. Vi hjälper dig på vägen och hoppas att ditt hjärta läker snart igen ❤️ ? Till dess: titta INTE på följande bilder på er:

Från er semesterresa

bilder att inte titta på efter breakup
Ni hade en fantastisk resa tillsammans, kanske till och med flera, men så här efter att det tagit slut kan det vara bra att inte scrolla igenom bilderna från er semester. Det gör inte att saker gör mindre ont. Vänta istället. De finns ju kvar, precis som minnena. Du behöver bara försöka tänka på någonting annat tills hjärtat har läkt klart.

Bilder när ni pussas

par som pussas
Sluta ögonblickligen! Det hjälper inte dig att komma över personen när du tittar på bilder där ni hade det som mysigast och ville visa hela världen er kärlek. Lägg mobilen (eller fotoalbumet?) åt sidan. Nu!

Alla gulliga selfies

selfie
Samma sak gäller alla era selfies tillsammans. Det får dig inte på bättre humör när du är post break-up. Scrolla förbi (eller om du vill och känner att du behöver det – radera). NU!

Bilder på svärföräldrar och andra fina släktingar till hen

jul med ex
Det kan vara jobbigt nog att göra slut med en person, men tycker man dessutom om hens familj är det såklart extra jobbigt. Men som tidigare råd kommer här ett till, titta inte på bilder av dem och allt härligt ni gjort tillsammans. Det läker inga sår, vi lovar!

Bilder från högtider så som jul, midsommar och nyår

fira jul
Brukade ni fira jul tillsammans och njuta av allt som högtiden har att erbjuda? Då kan det absolut kännas tufft att titta på bilder från förr. Att ta fram bilder från alla högtider ni tillbringat tillsammans läker inga sår just nu. Ett tips inför kommande jul kan också vara att boka upp roliga aktiviteter med familj och vänner – allt för att slippa tänka tillbaka på tidigare jular med exet.

Bröllopsbilder!!!

bröllopsbilder
Oavsett om det är dina egna bröllopsbilder, bilder från kompisars bröllop som ni gick på tillsammans eller om du scrollar runt bland kändisarnas alla perfekta gulle-gull-bröllopsbilder så säger vi STOPP! Det här hjälper verkligen inte!

Titta helt enkelt inte på några bilder alls från er tid tillsammans
mobilen
Låt inte det här ☝? vara du efter att det tagit slut. Lägg ifrån dig mobilen alternativt radera allt från er tid tillsammans. Gör sen något kul, som att ta en utekväll med vänner, gå på bio eller beställa hem hämtmat och mys ner dig i soffan framför en bra tv-serie.

Och du, inte för att det spelar någon roll just nu men det finns tusen och åter tusen härliga personer där ute som du bara inte träffat ännu. Allt tar sin tid och istället för att hänga läpp över ett ex som obviously inte var the one, så njut istället av tiden som singel!

Den 27 oktober är det dags för Sweden Fashion & Beauty Day, så peppigt! Läs mer och köp din biljett här redan idag.

Fab day 2018 2 30aug