in

7 faser alla går igenom innan de blir ihop med någon

ihop dragare

Att träffa någon man tycker om är både pirrigt och lite läskigt. Särskilt den tiden innan man bestämmer sig för att man är ihop. Då är det inte alls som att trippa runt på rosa moln, utan mer som att klampa runt i en porslinsaffär – allt kräver ditt fokus. Här är sju stadier man går igenom innan man blir ihop. Mer

 1. Du tror att hen inte vill träffa dig mer när hen inte svarar på sms

  1

  Ni träffades för ett par timmar sedan och nu när du skickade iväg ett helt harmlöst sms där du frågade om ni ska gå på bio imorgon svarar hen inte. Okej, det kanske bara gått en timma och du vet att hen är på jobbet – men hur lång tid kan det ta att bara skicka iväg ett ”ja”?! Hen har säkert ångrat sig och bestämt sig, helt utan att meddela dig, att hen inte vill träffas längre.

 2. Du gör dig till ditt snyggaste jag hela tiden

  2

  Nu är inte tiden att dra på sig sina nopprigaste mjukisbyxor och strunta i att borsta håret. Det spelar ingen roll om ni ska gå på dejt eller bara hänga hemma hos någon, du vill vara så fin du bara kan. Visst, det är insidan som räknas osv, men inte bara just nu.

 3. Du går runt och undrar hela tiden om du verkligen är kär

  7

  Du vet att du tycker om hen och vill vara med hen typ hela tiden. Men hur vet man att man är kär då? Inga råd du får hjälper heller eftersom alla du frågar säger att man bara ”vet”. Vad betyder det ens?!

 4. Det stora steget att lämna en tandborste hos varandra

  3

  Ni sover med varandra typ varje natt, och det kräver ju att man måste ha med en tandborste i väskan hela tiden. Det logiska steget är ju att bara lämna en tandborste hos den andre så det alltid finns en, men det steget är ju HUR stort som helst. Måste man fråga eller är det en självklarhet? Ska hen lämna tandborste först eller ska du göra det?

 5. Du börjar planera semester men vågar inte fråga hur hens planer ser ut

  4

  Sommaren närmar sig och det börjar bli dags att boka in roliga saker att göra på din semester. Men hur har hen tänkt spendera sin semester? Antar hen att ni ska göra saker tillsammans, eller gör hen helt egna planer med noll tankar på dig?

 6. Snacket om att ni är exklusiva

  5

  Ni har dejtat ett tag, och vet att ni är intresserade av varandra. Dessutom har ni inte direkt tid att dejta andra med tanke på att ni hänger jämt. Men att verkligen bestämma att ni är exklusiva är ändå ett stort steg.

 7. Nu går du runt och undrar om ni är ihop – men vågar inte fråga

  6

  Okej, är exklusiva detsamma som att vara ihop? Du kanske inte ser det så, men det kanske hen gör? Och du kan inte tänka dig något mer pinsamt än att fråga hen om ni är ihop. Åh, gud vad du saknar lapparna man skickade i lågstadiet där det bara var att kryssa i ”ja” eller ”nej” (du skulle i detta läge INTE skriva dit något ”kanske”!).

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss