in

7 bevis på att din BFF inte bara är en vanlig kompis

basta vanner dragare

Det finns vänner, och så finns det bästa kompisar. Och även om du och dina vänner är nära varandra så är det något alldeles speciellt med en bästis-relation. Här är sju saker som visar att din BFF inte bara är en vanlig kompis. Mer

 1. Ni vet om varandras märkliga egenskaper och älskar dem

  1

  Du och din bästis vet precis hur den andra funkar och du vet också att det är helt normalt för din BFF att vilja kolla så att hen verkligen låst ytterdörren sju gånger innan hen kan lämna hemmet. Och hen vet att du gärna lämnar strumpor lite varstans.

 2. Ni kan bli riktigt arga på varandra

  2

  Du och din bästis kan ha stora bråk där ni nästan skriker på varandra, och vara så arga att ni aldrig mer vill se den andra. Men ni vet också att bråket kommer blåsa över och ni båda kommer vilja be om ursäkt först.

 3. Ni kan prata med varandra utan att säga ett ord

  3

  Du och din BFF föddes helt klart med telepati mellan er. Man säger att en bild säger mer än tusen ord, men i ert fall säger en blick mer än tusen ord.

 4. Ni diskuterar sex helt obehindrat

  4

  När man är bästa vänner är det inte konstigt alls att diskutera vem av era partners som varit bäst i sängen eller prata om era senaste sexäventyr. No shame.

 5. Ni hörs alla tider på dygnet

  5

  Det spelar ingen roll om klockan är halv fem på morgonen, mitt på dagen eller ett på natten. Om du eller din bästis har något att berätta för varandra finns det inga regler om när man inte får höra av sig.

 6. Ni är 100% ärliga mot varandra

  6

  Du och din bästis vet att ni bara vill varandras bästa, och därför är det helt enkelt inte konstigt att ge varandra ärliga råd när den andra behöver det, även om det kanske inte hjälper just i stunden. Vem annars ska säga till din bästis att personen hen dejtar är hemsk?

 7. Ni berättar precis allt för varandra

  7

  Glada, ledsna, spännande eller tråkiga saker. När du har något att berätta är det din bästis som får reda på det först, och hen finns alltid där för att lyssna. Ni har inga hemligheter för varandra och litar på varandra fullt ut.

Tack Hellogiggles för artikel-inspo!

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss