in

6 saker alla tror kommer hända i nya säsongen av Game of Thrones

120 img

På måndag sänds första avsnittet i den sjätte säsongen av GoT och vi är taggade till tusen! På spel- och bettingsajter har man kunnat tippa på handlingen i nya säsongen. Här är 6 saker som kommer att hända i Game of Thrones, om man ska tro på de som har spelat. Mer

Alla har vi våra egna versioner av hur den här Game of Thrones-säsongen kommer att se ut. Vilka som kommer dö, vilka som kommer återuppstå och vem som får äran att vara först ut i första avsnittet. Kanske trodde ni att man främst kan betta och satsa pengar på fotboll, hockey och hästar? Fel, fel, fel. Man kan även tippa på tv-serier! Här sex teorier om den nya GoT-säsongen, enligt de som har bettat.

Teori 1: Jon Snow lever

giphy-17

Hurry back, Jon Snow! De flesta tror INTE att Jon Snow har försvunnit från Game of Thrones för gott. Det blev ett herrans rabalder bland alla fans när han ”dog”, och enligt oddsen kommer han tillbaka denna säsong.

Teori 2: Jon Snow kommer tillbaka tack vare Lady Melisandres

giphy-18

Exakt hur Jon Snow kommer att återuppstå råder det delade meningar om. På första plats, alltså det som flest personer tror, är att Lady Melisandres magi får Jon Snow tillbaka i livet. Näst flest tror att Jon kommer att gå in i sin jättevargs Ghost medvetande.

Teori 3: Hej då, Jorah Mormont :'(

giphy-19

På frågan ”Vilken karaktär kommer att dödas först?” har de flesta svarat Jorah Mormont, som är Daenerys Targaryens beskyddare. Game of Thrones är ju känd för att ta död på härliga karaktärer, men om Jorah dör kommer vi faktiskt att bli lite ledsna.

 

[adSpace placement=”manual”]

Teori 4: Den första dödsorsaken

giphy-29

Vad som kommer att bli den första dödsorsaken i säsong sex är ett jämnt lopp. De flesta tror att den första dödsorsaken kommer att vara sjukdomen greyscale. Topp 5 i första dödsorsak ser ut såhär:

  1. Sjukdomen Greyscale
  2. Halshuggning
  3. Svärd (men alltså inte genom halshuggning)
  4. Hängning
  5. White walker

Teori 5: Khaleesi kommer inte anlända till Westeros

 

Khaleesi

På frågan om Daenerys Targaryen kommer att anlända till Westeros eller inte, tror de allra flesta nej. Enligt tipparna får vi vänta ännu en säsongen innan drakdrottningen Khaleesi kommer fram.

Teori 6: Hen syns först i rutan

giphy-21

Ta-taaa! Den första personen man får se, enligt de som har bettat, är Jon Snow! Om han nu ska komma tillbaka hoppas vi att han kommer tillbaka snabbt.

Alla de här 6 punkterna är spekulationer och hur det faktiskt blir får vi se med start imorgon måndag. SÅ SPÄNNANDE!