in

6 grymma tips för att trivas med att bo ensam

bo ensam trivas veckorevyn

Även om det bara är augusti och det egentligen är september som just tagit över titeln som ”den stora flyttmånaden” är ni många ute i vårt avlånga land som tagit sitt pick och pack och flyttat inför höstens nya äventyr. Det här är både tips till dig som bott ensam länge eller just blivit med lägenhet och vill trivas så bra som möjligt. Mer

Det spelar ingen roll om du är världens härligaste människa att hänga med i sociala sammanhang. När du kommer hem till din lya är det bara du där och den enda du har att umgås är dig själv. Vissa älskar det och andra kan knappt umgås med sig själva i mer än fem minuter utan att klättra på väggarna. Nu ska vi råda bot på det!

Att trivas i sitt egna hem är jätteviktigt för att du ska må bra överlag. Det är jobbigt att känna en dålig känsla tränga sig på när det är dags att gå hem från jobbet, kompisarna eller utekvällen. Här är våra bästa knep för bli god vän med ditt hem:


Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:


Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

Nr5_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss