in

5 traditioner ditt tjejgäng borde börja med NU

istock 521698240 1

Vi vet att du har askul med dina tjejkompisar, men vi är övertygade om ni kan ha det ÄNNU roligare ihop. Här kommer 5 traditioner som alla tjejgäng borde inför asap! Mer

1. Åk på en höstweekend

How not to road trip like a basic Bestäm ett datum eller en helg där ni varje år forever kommer att åka på en resa. Dela upp er två och två och låt ett par per år planera en weekendresa för hela gänget. Dels får hela tjejgänget då uppleva platser de själva kanske aldrig hade åkt till, och göra aktiviteter som de annars inte hade planerat. Så kul!

2. Ha en filmtema-kväll i månaden

1487067413769 Träffas en gång i månaden och bestäm er för ett tema, det är bara filmer inom ramen för det temat ni får se. Kanske är det superhjältar, alla hjärtans dag eller highschool?

3. Prova en ny maträtt eller restaurang i månaden

giphy Utamana er själva och utforska era matlagningsskills och smaklökar!

4. Fira alltid alla hjärtans dag ihop

galentinesday Vad som än händer: låt alla hjärtans dag bli er girlspower-högtid!

5. Lär er en ny sak per årstid

anigif sub buzz 30887 1471382542 8 Att lära sig nya saker tillsammans kan vara sååå roligt, inte minst för att ni kommer vara lika dåliga på det i början. Så med varje ny årstid: välj en ny hobby. Sticka, dansa balett, dj:a eller trolla – the sky is the limit!

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.