in

5 situationer som visar hur du tänker att våren är – och hur den faktiskt blir

varen tanke vs irl

Ah – våren. Solen börjar titta fram, temperaturen stiger och det blir grönt på träden. Det är årstiden då du måste välja om du ska frysa på morgonen eller svettas på eftermiddagen. Härligt va? Här är fem andra saker som inte är så najs på våren. Mer

1. Du springer runt i panik för att hitta en vårjacka men du kan bara använda den i en månad för sen blir det pang bom för varmt.

varjacka

2. Så fort temperaturen når upp till tvåsiffrigt är det dags för grillpremiär. Men du bor i Sverige så kommer du typ hem med köldskador ändå.

grilla

3. När snön är borta och asfalten äntligen syns igen tänker du att det är perfekt att inviga dina nya vita sneakers. Bara det att på eftermiddagen regnar det ju såklart, så skorna inte alls lika rena när du kommer hem.

regn

4. Vår! Sol! Värme (typ)! Det är klart att man ska hänga hela dagen i en park. Det är bara det att parker har väldigt mycket gräs och träd och du är pollenallergiker. Hörde jag prosit?

pollenallergiker

5. Att äntligen kunna ha härliga AWs och mysiga fikastunder på uteserveringar låter ju najs i teorin, men i verkligheten kommer du bara trängas med halva stan under några värmelampor.

varmelampor

Just nu får du ett lyxigt kit från Estelle & Thild när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

Följ oss på Instagram för inspiration, skratt,

nyheter och tävlingar!