in

5 saker du som älskar att vara ensam förstår

vara ensam

Hur mycket man än älskar sina nära och kära och tycker om att umgås med dem så är vi många som trivs med att vara ensamma ibland också, och ibland är det till och med nödvändigt. Här är fem saker alla som älskar att vara ensamma förstår. Mer

 1. Behovet av att ladda om

  För introverta personer eller bara de som mår bra av att vara ensam ibland kan det vara utmattande att umgås med folk och socialisera sig hela tiden. Då är tid för sig själv nödvändig för att kunna ladda batterierna och fylla på med ny energi. När sedan det är gjort kan man vara redo för att hänga med sina vänner igen.

 2. Inställda planer gör dig lycklig

  Visst tycker du om att umgås med vänner och familj, men när de ställer in planer ni har så finns det knappt något som gör dig gladare. Netflix & chill (utan att någon bråkar om vad man ska se) är det enda rätta, och du är så glad över att få krypa ner i soffan alldeles ensam.

 3. De bästa konversationerna har du med dig själv

  Om du tycker om att vara ensam är chansen stor att du lär känna dig själv väldigt bra. Därför finns det heller ingen som kan ge lika bra råd till dig själv som just du kan, och ibland kommer du till och med på dig själv att gå runt och prata högt hemma.

 4. Du kan gå runt i hur lite kläder du vill

  Känner du inte för att ta på dig obekväma jeans? Det slipper du!

 5. Du kan ta vara på din kreativitet

  Inspiration kan man inte tvinga fram, men forskning visar att folk kommer på sitt bästa material när de är ensamma, skriver Hellogiggles. Så, sjung, bygg, rita, skriv! Följ din inspiration.