in

5 hemsökta boenden du kan hyra på Airbnb

istock 143917592

Funderar du på en sista minuten-resa över Halloween? Gillar du att bli skrämd, eller trivs i kusliga byggnader? Då är det bara packa väskorna och hyra ett av dessa hemsökta rum genom Airbnb!

Mer

För visst är det något särskilt med att bli vettskrämd tillsammans med någon annan? Att verkligen utmana era rädslor och finnas där för varandra i vått och torrt, och i det här fallet mörka, mystiska hus. Om du som jag absolut inte vill sova i ett kusligt inrett rum där det påstås spöka, så är det bara titta på listan och vara glad att du slipper!

1. Parks-Bowman Mansion i New Orleans

neworleans
Bild: Airbnb

Parks-Bowman Mansion ligger i området Garden District i New Orleans. Enligt värden är endast ett av rummen hemsökt, det som har en balkong med utsikt över New Orleans. Spöket som bor i där sägs vara en blyg ung flicka som har på sig en gul klänning. Hon har gått här sedan 1890-talet, men värden kan inte ge några garantier för att du kommer träffa henne.

2 Fältsjukhus från Amerikanska inbördeskrigets Gettysburg

armeny
Bild: Airbnb

För er som inte är experter på USA:s historia så var slaget vid Gettysburg det absolut blodigaste under Amerikanska inbördeskriget. Den här gården i Gettysburg var på den tiden ett fältsjukhus, så du kanske kan räkna ut vilka det är som spökar där? Hyresvärden har bott i huset i över 30 år, och har många historier att berätta om området.

3 Hemsökt sovrum i Great Dunmow, England

dunmowny
Bild: Airbnb

Det här sovrummet i huset Talliston är en rekreation av ett rum där en sjuårig flicka växte upp under början av 1900-talet. Det är komplett med böcker och leksaker, och om du hyr just det här rummet har du även tillgång till resten av huset och trädgården. I rummet, som har dov belysning och tunga gardiner för fönstren, förekommer oförklarliga ljud och lukter, och värden skriver att det inte är ett rum för den lättskrämda.

Hela Talliston-huset i Great Dunmow är inrett för att reflektera olika stilar under 1900-talets Storbritannien, så om du inte åker dit för att bli skrämd kan det vara värt att komma dit för att uppleva den imponerande inredningen.

4 Slottet Pitau i Vidnoye, Ryssland

nyttslott
Bild: Airbnb

Strax utanför Moskva ligger det här pittoreska slottet, där upp till 12 personer kan bo. Huset har bland annat swimmingpool och discorum och ligger precis bredvid skogen. På Airbnb står det att det spökar i huset, men mer information än så finns inte. Om inte annat så är det perfekt för en storslagen Halloween-fest.

5 The Madness Chamber i York, England

madness
Bild: Airbnb

Det här huset i York är över 600 år gammalt. Rummet ska ha varit någon sorts tortyrkammare, så det skulle väl vara konstigt om det inte var hemsökt? Lägenheten har en lyxig dubbelsäng och utsikt över staden York.

Tack Elite Daily!

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:
Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

Nr5_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss