in

5 enkla tips för hur du klarar av jobbdagen när du är extra trött

trott pa jobbet dragare

Var du uppe lite för länge igår och kollade på din favoritserie? Eller blev det en lite stökigare AW än väntat med kollegorna? Att vara trött och samtidigt ha ett jobb att sköta är lagom kul, men det finns små saker du kan göra för att piggna till! Här är fem tips på hur du klarar av en jobbdag när du är trött! Mer

 1. Håll dig till en kopp kaffe

  Om du är en kaffedrickare kan instinkten säga åt dig att hälla i dig kaffe om du känner dig trött. Men stå emot lusten och drick bara en kopp. Att dricka för mycket kaffe för att försöka väcka dig själv kommer leda till huvudvärk och en koffeinkrasch på eftermiddagen.

 2. Använd en face mist

  En återfuktande face mist är en perfekt uppiggande produkt. De är dessutom små och får lätt plats i väskan så att du alltid kan ha den nära till hands. Förutom att ge dig en liten boost kommer det också hjälpa din hy att vara återfuktad under dagen. Det är speciellt bra om du har ett jobb där du sitter mycket framför en dator, eftersom ljuset från datorn torkar ut huden.

 3. Peppa med musik

  Istället för att sätta på din lugnaste spellista som du kanske har lust med när du egentligen bara vill åka hem igen och krypa ner i sängen så är det bättre att lyssna på mer fartfylld musik. Har du musik du lyssnar på när du tränar eller dansar? Lyssna på den! Om du inte har en sådan lista är det dags att skapa en nu. Du kan kalla den somna-inte-på-jobbet-listan.

 4. Byt ut din svarta eyeliner mot en vit kajal

  Försök inte få till en eyeliner med den perfekta vingen en morgon som denna. Skippa eyeliner när du är extra trött och applicera en vit kajal i vattenlinjen. Det kommer öppna upp ögat och göra att du ser piggare ut. Dessutom går det tusen gånger snabbare! Du kanske inte kommer känna dig piggare, men du kommer se piggare ut och det är inte fy skam det heller!

 5. Drick ett glas vatten varje timma

  Vatten återfuktar kroppen och är dessutom bra för din hud. Att dricka ett glas vatten varje timma gör också att du måste ta små pauser regelbundet, då blir du mer alert och känner dig inte lika sömnig!

Tack Careergirldaily för artikel-inspo!