in

4 Harry Potter-jobb som faktiskt finns – och som du kan söka just nu

harry potter jobb

Hur magiskt vore det inte att få jobba med vad som helst som har med Harry Potter att göra? Mer

1. Slå in Harry Potter-klappar

harry potter trollstav

Som om att vanliga presenter är roliga nog att slå in, nu kan du få betalt för att slå in klappar från Harry Potter-shoppen vid Platform 9 3/4. Snacka om att få en magisk jul!

Läs mer här!

2. Detaljhandelsassistent för Harry Potter-shoppen vid Platform 9 3/4

plattform 9 34

Drömmer du om att vara omringad av Harry Potter-merch hela tiden och möta fans när de besöker turistiga attraktioner? Då är de här tjänsten för dig.
Läs mer här!

3. Sociala medie-assistent för Major League Quidditch

harry potter quidditch

Ja, quidditch finns på riktigt – det är bara inte så mycket flygning involverad. Du kan se till att ta del av all action genom att få ligans sociala medie-närvaro att växa.

Läs mer här!

4. Praktikant på MuggleNet

harry potter mugglenet

När MuggleNet letar efter praktikanter får de in hundratals ansökningar. Och det finns såklart en anledning – jobbet är ju skitkul för ett riktigt HP-fan. Du jobbar hemifrån (aka kan ligga i sängen hela dagen) och skriver innehåll om Harry Potter som kommer läsas av människor världen över. Du får möjligheten att gå på och rapportera från premiärer och andra Harry Potter-event. Just nu letar de bland annat efter nya skribenter, sociala medie-redakörer och quidditch-korrespondenter.

Läs mer här!

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

gigi hadid pren smink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss