in

27 filmer och serier som kommer till Netflix i december

netflix nyheter december

Lite jul, lite drama, lite läskigt och lite humor – en salig blandning helt enkelt! Här är några av de filmer och serier som kommer till Netflix i december. Mer

1 december

The Little Mermaid

En ung reporter åker till en småstad för att besöka en cirkus, det är kvinna tros vara den riktiga lilla sjöjungfrun.

Charlie and the chocolate factory

En ung pojke vinner en tur till en magnifik chokladfabrik, som drivs av världens mest märkliga godismakare.

La la land

Medan de kämpar med sina karriärer i LA blir en pianist och en skådespelare kära.

3 december

Manchester by the sea

Lee Chandler blir tillfrågad att ta hand om hans brorson, efter att pojkens pappa dör

7 december

Dogs of Berlin, säsong 1

Två poliser utreder mordet på en berömd tysk-turkisk fotbollsspelare, men en av dem har kopplingar till den undra världen som gör att fallet blir kontroversiellt.

The hook up plan, säsong 1

När Elsa inte kan glömma sitt ex anlitar hennes bästa vänner i hemlighet en manlig eskort för att hjälpa henne gå vidare. Men deras plan fungerar lite för bra.

Pine gap, säsong 1

Den topphemliga spionanläggningen Pine Gap är ett samarbete mellan Australien och USA, men spänningar mellan parterna – och de anställda – gör situationen komplicerad.

Mowgli

En föräldralös pojke som uppfostras av djungelns djur griper tag i hans öde när han konfronterar en farlig fiende – och hans egen art, människor.

5 star Christmas

När den italienska premiärministern möter sin kärlek och politiska rival under en officiell resa till Budapest under julveckan, blir allt väldigt rörigt.

Scarface

I 80-talets Miami tar en beslutsam Cubansk immigrant över en drogkartell och faller för girighet.

The big Lebowski

Jeff ”The dude” Lebowski blir misstagen för en miljonär med samma namn, och söker återlämnande för hans förstörda matta och tar hjälp av bowlingkompisarna för att hämta den.

Baby mama

En framgångsrik karriärkvinna som är singel drömmer om att få barn tills hon får veta att hon är infertil, och hyr en kvinna som ska bära hennes barn.

El recluso, säsong 1

En amerikansk före detta marinsoldat infiltrerar ett av Mexicos tuffaste fängelser i sin jakt på information om var en amerikansk politikers dotter är.

The American meme

Sociala medie-stärnor som Paris Hilton och Josh Ostrovsky bygger imperier online, och står inför kändisskapets fallgropar.

11 december

Cars 3

Blixten McQueen ger sig ut för att bevisa för en ny generation racerförare att han fortfarande är världens bästa racerbil.

14 december

Roma

Regissören Alfonso Cuarón ger oss ett färgstarkt och känslosamt porträtt av vardagslivet och den sociala hierarkin i Mexiko, mot bakgrund av 1970-talets politiska kaos.

The innocent man: Mord och orättvisa i en småstad, säsong 1

Baserat på John Grishams bok med samma namn, får vi se historien om två gamla mordfall som väcker många frågetecken.

Tidelands, säsong 1

När fängelsekunden Cal McTeer återvänder till hemstaden Orphelin Bay kommer sedan länge begravda hemligheter fram i ljuset – om mord, knark och mystiska sjövarelser.

18 december

Ellen DeGeneres: Relatable

I sin första stand up-special sedan 2003 berättar Ellen DeGeneres om sin väg till berömmelse och de gripande – och roliga – läxor hon lärt sig längs vägen.

21 december

Bird box

Fem år efter att en osynlig och olycksbådande kraft drivit större delen av mänskligheten till självmord försöker en överlevare desperat nå säkerhet med sina två barn.

Parfum, säsong 1

En kvinna hittas mördad och hennes doftkörtlar har avlägsnats från kroppen. Utredningen riktar in sig på några vänner som gick på samma internatskola som offret.

Diablero, säsong 1

En ung präst tar hjälp av en demonjägare och en expert på den övernaturliga för att hitta en kidnappad flicka i Mexicos undre värld.

Bad seeds

En bedragare begår brott tillsammans med sin adoptivmamma, men plågas av sitt förflutna. Vändningen kommer när han blir mentor åt en grupp stökiga skolelever.

25 december

Game night

En grupp vänner som ses regelbundet för spelkvällar hamnar plötsligt i ett mysterie på riktigt när en bror till en i gänget verkar ha blivit kidnappad av gangsters.

26 december

You, säsong 1

En framgångsrik bokhandlare blir besatt av en kvinna med författardrömmar, och börjar i det tysta att strategiskt undanröja allt och alla som står mellan dem.

28 december

Murder mountain

I Humboldt County, Kalifornien finns en storskalig försäljning av legal marijuana, som lockar till sig besökare från hela världen – och vissa syns aldrig till igen.

When angels sleep

En VD somnar bakom ratten och kör på en ung kvinna. Detta sätter igång en rad händelser mer fruktansvärda än han någonsin hade kunnat förutspå.