in

25 saker vi måste sluta panika över – på en gång!

giphy19 2

”Det som ska hända kommer att hända, oavsett om du oroar dig eller inte” var det någon som sa, och har vi inte alla en tendens att många gånger göra en höna av en fjäder? Ofta oroar vi oss helt i onödan. Här är 25 situationer som inte alls är värda att noja över. Mer

 1. Att du ska hitta ditt drömjobb

  giphy26 Det tar sin lilla tid att veta vad man vill jobba med. Stressa inte upp dig för att du inte trivs till 100% på ditt jobb, det går alltid att byta och det är värdefullt med erfarenhet – oavsett om den är bra eller mindre bra.
 2. Att du måste göra den perfekta resan

  giphy2 Alla definierar ”att resa” olika, och du gör kanske en inre resa som kan vara lika stor och perfekt som vilken annan geografisk resa som helst.
 3. Att du börjar studera till hösten

  giphy888 Nya vänner, nya kunskaper och mycket fest. Vad kan gå fel? Sluta stressa upp dig och börja njut av äventyret, som en högskola eller universitet innebär.
 4. Att du är singel

  giphy4 Det är nu du ska passa på att ta hand om dig själv innan du träffar Partnern, med stort P, och måste börja ta hänsyn till någon annan.
 5. Din bikinikropp

  giphy777 Vad är det att stressa upp sig över? Bikinikropp = en kropp med bikini på. Du, ni, alla har ju redan en perfekt sådan!
 6. Om du har gjort rätt val

  giphy6 Älta inte! Om du fattat ett beslut så stå fast vid det. Blev det tokigt så gör du annorlunda nästa gång. För vi lovar, det kommer en nästa gång. Många gånger!
 7. Håravfall

  giphy91 Nej, du kommer inte bli flintskallig. Alla tappar 100–150 hårstrån varje dag så du förstår att det blir en hel del. Ingen panik!
 8. När din dator eller mobil går sönder

  giphy8 Det är surt när det händer, men om du tänker efter så vet du att det är materiella ting och att det finns mycket mer som är viktigare för dig.
 9. Sociala medier

  giphy9 INGEN LEVER SÅ PERFEKT SOM DET SER UT I SOCIALA MEDIER! Inte ens Jennifer Lawrence.
 10. Att du ska hinna med allt på din att-göra-lista

  giphy 10 Du kommer aldrig hinna med allt du vill göra om du freakar ut. Och de saker du hinner med blir bara hafsigt gjorda. Ta det lugnt och gör det du hinner ordentligt istället. Det gäller att prioritera rätt.
 11. Dina dåliga vanor

  giphy 11 Vi har alla sådana. Är dina dåliga vanor skadliga för dig själv måste du såklart ta tag i dem men gör det i din egen takt.
 12. Svett

  giphy 12 Gå inte och lukta dig själv i armhålan eller titta om du har svettlökar. Det är ingen som är immun mot svettningar.
 13. Att flytta

  giphy13 Nu har du chansen att utforska en ny stad samtidigt som du kanske får en egen lägenhet. Det vet vi ju alla vad det betyder – fritt fram att gå så mycket naken som man bara orkar utan att någon ser.
 14. Misstag

  giphy 77777 De händer. Alla överlever oftast. Deal with it och gå vidare.
 15. Finnar

  giphy16 De är aldrig kul och gör dessutom oftast ont. Dock kommer bara fler och hälsar på om du stressar upp dig över dem, och försöker klämma, och ofta syns de mindre än du tror. Ta hjälp av en hudspecialist/-läkare om det blir outhärdligt.
 16. Obesvarade sms

  giphy14 Nej, det är inte ett okej beteende att panika på din parter/kompis när hen inte svarar på ditt meddelande inom två minuter. Hen kan faktiskt vara mitt uppe i något viktigt. Eller oviktigt. Man behöver inte vara tillgänglig 24/7.
 17. Dina mejl

  giphy18 Det är stressigt och inte hälsosamt att hela tiden ha uppsikt över sin mejl. Mest eftersom hälften är skräppost och de allra flesta riktiga mejl faktiskt kan vänta några timmar.
 18. Orakade ben

  giphy19 Sluta. Vi föds med hår på våra ben. PUNKT!
 19. Snapchat

  giphy20 Snap här, snap där. Dokumenterar du inte varje liten sak du gör kan ju folk tro att du inte har något liv… Du har inte tänkt på att det kan vara tvärtom?
 20. Att säga rätt saker

  giphy72 Du är inte ensam om att det ibland kan komma ut en groda eller två. Vi säger alla saker vi inte menar ibland så klandra inte dig själv för mycket när det händer.
 21. Mens

  giphy21 Det är blod och det är lika naturligt som att sjunga i duschen.
 22. Vad som kan gå fel

  giphy74 Sluta stjäla fokus från din lycka genom att fantisera ihop vad som skulle kunna gå fel.
 23. Hur andra människor ser dig

  giphy23 Allvarligt, skit i det! Du är perfekt!
 24. Att hitta meningen med ditt liv

  giphy24 Har du tänkt på att meningen med livet kanske är att njuta av allt fantastiskt som kommer din väg?
 25. Din framtid

  giphy25 Saker och ting kommer att falla på plats och du kommer att planera för att få saker att hända när du vill – och inte för att du ”måste”. Se till att njuta av nuet så att du inte bara uppskattar saker när de blivit dåtid och förvandlats till minnen.

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.