in

18-åriga Arias fotoserie med Donald Trump-citat lämnar ingen oberörd

trump

Att höra Donald Trump uttala sig sexistiskt och nedvärderande om kvinnor gör ont. Att se hans citat målade på nakna kvinnokroppar gör det hela mer påtagligt – och ännu vidrigare. Se fotoserien, som väcker känslor världen över, här nedanför. (Obs, mycket naket material!) Mer

Att USA:s blivande president Donald Trump har unken kvinnosyn är ingen nyhet. Han har sagt ”grab them by the pussy” om kvinnor, liknat oss vid hundar, kritiserat kvinnor för deras utseende och tipsat folk att behandla tjejer ”like shit”.

Nu har 18-åriga Aria Watson, student vid Clatstop Community College i Oregon, USA, gjort en fotoserie för att påminna folk om vem de röstade fram till makten. #SignedByTrump visar Donald Trump-citat på nakna kvinnokroppar och ska agera som en påminnelse om att vi alla måste göra våra röster hörda.

Arias bilder togs bort från Facebook och Instagram men har fått leva kvar på hennes Tumblr och har spridits över hela världen sedan de publicerades.

Aria påbörjade sin fotoserie innan den ödesdigra valdagen, men tyckte att det var än viktigare att snabbt få klart projektet när det visade sig att Trump vunnit. Se några av hennes bilder här:

trumpcitat1

trumpcitat2

trumpcitat3

trumpcitat4

trumpcitat5

”Kvinnor är inte objekt, men att han säger sådana här saker och fortfarande väljs till vår president, skrämmer mig”, säger Aria till Metro UK.