in

15 klockrena tweets som sätter ord på hur det är att vara singel idag

singel stor bild

Att dejta i en jungel av appar och sociala medier är så mycket lättare sagt än gjort. För alla oss singlar där ute är the struggle real. Här är 15 tweets som sammanfattar hur det är att vara singel 2016: Mer

1.

Finns det något som kan ifrågasätta ditt tidigare förhållande så mycket som att du inte har ditt ex lösenord till Netflix? Var ni ens ett par eller inbillar du dig bara?

 

2.

Världens bästa idé! Man skulle slippa snacka med en snubbe som verkar skön bara för att sedan inse lite för sent att han tycker att Donald Trump är vettig och skrattar åt sexistiska skämt.

 

3.

Att säga ”jag älskar dig” för första gången till någon har alltid varit läskigt, men inget sätter ord på den känslan så bra som denna tjej.

 

4.

Denna situation är ju så creepy. Lär dig säga hej eller lämna dejtingapparna!

 

5.

Alla gillar väl selfies men ibland går det lite för långt. Skaffa en selfiestick (eller en snäll kompis!) och problemet är löst.

 

6.

Den som säger att hen inte gillar att få likes på sociala medier ljuger. Men om man tänker såhär borde man aldrig gifta sig… just saying. 

 

7.

Skräcken att detta ska hända! Vem vet vad hen kommer skriva till ”dig”? Och dessutom vet vi alla att förr eller senare kommer det komma en oönskad dick pick. Stackars lilla mamma.

 

8.

[adSpace placement=”auto”]

Det finns inget som säger att ni är i ett seriöst förhållande så mycket som att ni båda raderat era dejtingappar. Vi gissar på att någon av er kommer droppa detta citat när ni har ert första rejäla bråk.

 

9.

Hur många ska man behöva swipea höger på innan Kärleken med stort K bara uppenbarar sig i telefonen? Eller så kanske vi kan gå tillbaka till den gamla tiden då man träffade folk på krogen istället för att sitta hemma och hoppas på att hen dyker upp på Tinder?

 

10.

Alla, och då menar vi ALLA, som är singlar i dagens samhälle kan vid något tillfälle svara exakt så här när någon frågar oss för femtioelfte gången ”hur det går med kärleken”.

 

11.

Detta är också en oundviklig situation man hamnar i som singel. Och inget förvirrar en så mycket som att fundera kring vad man egentligen är för något med den där personen man tycker om lite extra mycket.

 

12.

Visst kan man dejta flera personer på en och samma gång. Men för att alla parter ska vara okej med det innebär det också att alla vet om det! Om du vill dejta tre samtidigt – kör på! Men se också till att alla vet om det, och inte bara du.

 

13.

Ibland orkar man bara inte. Ska man visa att man är intresserad eller låtsas som om man inte bryr sig? Ska man svara direkt eller vänta fyra dygn? Alla dessa regler, GAH!

 

14.

Återigen, förvirringen! Ibland tror man att man kanske är ihop men sedan svarar inte hen när du ringer och då är ni kanske inte ihop trots allt, men å andra sidan skickar hen puss-emojin och taggar dig i gulliga grejer på Facebook. What does it all mean?!

 

15.

Vi undrar också!