in

15 härliga komplimanger som inte har med utseendet att göra (som vi alla behöver höra ibland!)

”Vad snygg du är i håret”, ”fin tröja”, ”du passar verkligen i det läppstiftet”. Det är komplimanger som såklart är jätteroligt att höra, men hur vore det om vi fokuserade på något annat än utseende någon gång? Mer

De flesta av oss blir glada av att få höra en komplimang om ens utseende, och man säger gärna något tillbaka till hen som gav dig en komplimang. Det är lätt att lägga märke till om en person kanske har ett par extra fina örhängen eller om någon skaffat en ny frisyr, men det finns en massa bra grejer att ge folk komplimanger för som inte har med utseende att göra.

Kanske har din bästis gjort asbra ifrån sig på en tenta som hen inte trodde hen skulle klara av? Eller så har din kollega varit en extra glädjespridare på jobbet den senaste veckan. Att höra att man är grym i skolan, på jobbet eller att man är en bra kompis höjer någons humör är minst lika roligt (om inte mer) att höra än att få en komplimang för ens nya klänning.

Självklart får du fortfarande ge folk komplimanger för deras utseende, men då kanske du kan passa på att ge en komplimang som inte har med utseendet att göra också.

Vi blir nog alla gladare av att höra hur grymma och härliga personer vi är. Här är 15 exempel på komplimanger som inte har med utseende att göra!

 1. Du är smart

 2. Du ger mig energi

  2

 3. Du är rolig

  3

 4. Du inspirerar mig

  4

 5. Jag beundrar ditt självförtroende

  5

 6. Du är snäll

  6

 7. Du är en bra vän

 8. Du är stark

  8

 9. Du är en bra lyssnare

  9

 10. Du har ett härligt skratt

  10

 11. Jag kan alltid lita på dig

 12. Du är så bra på _____

  12

 13. Du ger bra råd

  13

 14. Du tar dig alltid tid för mig

  14

 15. Du är viktig för mig

  15

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-ossMissa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på fler avsnitt här!