in

14 saker som är bra att veta innan du börjar dejta en tjej som varit singel länge

singel10

Har du precis börjat dejta en tjej som varit singel for ages? Då kan den här listan vara värd att ta en print screen av – så du har koll på alla händelser som du troligtvis kommer råka ut för… Mer

 1. Vi äter… mycket!

  singel01

  Vi har en stor aptit på liveee… vi menar mat. Väldigt mycket mat. Och därför kan det också vara svårt för oss att ”dela lika” när vi lagar romantiska måltider ihop. Vi är liksom vana att laga för två men äta allt själva. Lev med det!

 2. Men vårt kylskåp ekar tomt

  singel16

  Även fast vi älskar mat så ekar kylen tom. Varför storhandla när det finns take away?

 3. Vi har mest bomullstrosor med Disney-tryck på

  singel2

  Inte för att det är något fel i det, vem älskar inte Disney? Men vi kunde liksom inte bry oss mindre som singlar och de där spetstrosorna i string skaver ju mest…

 4. Vi har svårt för att radera alla våra dejtingappar

  singel13

  Inte för att vi är ute efter någon annan att dejta, mer att Tinder, Happn, Badoo och Mint blivit en del av oss och det är svårt att bara radera när man har inbyggd swipe-tumme sedan ett bra tag tillbaka.

 5. Du har svårt att visa kärlek öppet bland folk

  singel5

  Har man varit singel så länge som vi har så kommer man till ett stadie  där man inte tycker andra par är gulliga längre, utan där varje ljud folk ger ifrån sig när de hånglar ger kårar längs ryggraden. Därför kan det också ta ett tag för oss att bli så pass bekväma att vi vill hångla offentligt.

 6. Våra scheman är alltid proppade

  singel9

  Efter att ha varit singel typ forever är man van vid en full kalender. Ena dagen ska vi ut på drinkar med kompisarna, en annan dag till gymmet. Det är inte så att vi inte vill träffas det är bara svårt att rucka på ett flera månader framåt fullt schema. Men vi försöker – för din skull.

 7. Dock är söndagar de ultimata dejtdagarna

  singel10

  Vi hänger ändå i sängen eller soffan hela dagen och då vill vi mer än gärna har någon att skeda samtidigt som vi tittar non stop på tv-serier och käkar bakispizza.

 8. Ibland glömmer vi att vi inte är singlar längre

  singel12

  Lätt hänt. Har man varit all alone under så pass lång tid så är det svårt att göra sig av med gamla vanor. Nej, vi snackar inte om att ragga upp någon kvart i tre på klubben. Snarare att vi äter chips i sängen, pillar oss i näsan, rapar efter maten – utan att tänka efter före.

 9. Vi tar väldigt mycket plats

  singel7

  Vi breder gärna ut oss. Ordentligt. Så var beredd på att ligga på typ en femtedel av sängen – längst ut i ena hörnet. Visst kan det vara mysigt att somna i varandras armar men när du väl slocknat så får du gärna flytta på dig lite, du är på en av mina fyra femtedelar av sängen…

 10. Ibland kan vi gå på lite hårt

  singel15

  Eftersom vi inte har dejtat någon på ett bra tag så är vi lätt svältfödda på närhet. Då är det lätt att vi blir lite klängiga, behövande och bara vill vara nära. Bli inte rädd, vi bits inte… well inte mer än att vi kanske håller fast någon sekund för länge under en kyss eller så.

 11. Men vi vill heller inte höras 24/7

  singel17

  Även fast vi är svältfödda på närhet så är vi vana vid vår självständighet och orkar inte riktigt ses var och varannan dag. Ringer du stup i kvarten, sms:ar bilder på din lunch eller skickar ett ”Godmorgon” varje dag blir vi bara stressade. Skynda långsamt med oss, i alla fall i början.

 12. Vi presenterar inte dig för våra föräldrar

  singel21singel18

  Eftersom varken mamma eller pappa sett röken av en potentiell pojk- eller flickvän på väldigt, väldigt länge är det bäst att vi lär känna varandra först INNAN vi presenterar dig för dem. Annars kan det hända att du blir hembjuden på söndagsstek och att mamma tidigt börjar leva ut sina drömmar om barnbarn. Bäst för både dig och oss.

 13. Vi är väldigt starka (och envisa)

  singel19

  Eftersom vi har varit singlar väldigt länge så har vi också lärt oss att klara av allt själva. Bära hem tunga matkassar eller kånka möbler från Ikea. Därför är vi kanske inte den första att be om hjälp när vi kan behöva det, att vara envis kommer man ganska långt med faktiskt.

 14. Men vi kan också vara osäkra och behöva höra dina ord om känslor

  singel20

  Efter att man har varit ensam under så lång tid och observerat andra och deras relationer så kan det göra en lite osäker. Så att ge oss en hint om vart det leder kan underlätta när vi själva vrider på oss och undrar vad alla olika ”tecken” egentligen betyder. Vi orkar inte spela spel så bara öppna ditt hjärta och visa vad du känner.

Prenumerera på VeckoRevyn och få 5 nummer + ett lyxig kit från Pure Mineral för bara 199 kr. 

Nytt nummer VeckoRevyn