in

14 punkter som visar att du har hittat den stora kärleken i ditt liv

the one dragare

Att hitta den stora kärleken är lättare sagt än gjort, och när man hittat någon man är upp över öronen förälskad i känns allting underbart. Men hur vet man att ens partner är the one? Vi listar 14 punkter som visar att du och din bae är helt rätt för varandra! Mer

 1. Ni tar fram det bästa i varandra.

  better-person

  Vissa personer som ger ifrån sig negativ energi kan ta fram det värsta i en, även om man inte vill påverkas. Men du och din bae drar fram alla bra egenskaper hos varandra och får varandra att må bra.

 2. Du har accepterat hens fula inredningssmak.

  despicable

  Du och din partner har helt olika inredningsstilar, och om du är ärlig så är faktiskt hens smak hemsk. Men eftersom att du älskar hen så har du accepterat att det är så. Dock påpekar du det gärna när hen kommer hem med ytterligare en ful prydnadskudde.

 3. Ni kan vara tysta i varandras sällskap.

  quiet

  Lika väl som att du och din älskling kan stanna uppe till halv tre på natten för att ni har så mycket att prata om, kan ni också vara nära varandra i flera timmar och inte säga något alls men fortfarande känna er bekväma i varandras sällskap.

 4. Du låter inte hen vinna i spel eller sport för att vara snäll.

  you-lose

  När ni började dejta kunde du låta hen vinna i Monopol eller kanske sänka lite fler hole in ones på minigolfbanan, men fuck det nu. Du går all in för att slå hen när helst det är dags för tävling av något slag. Du ska vinna. Hen förlorar. HA!

 5. Ni älskar att spendera tid med varandra.

  weekend

  Förut var du gärna ute och festade med dina vänner varje helg, och det är klart att det är roligt fortfarande – men inte hela tiden. Du älskar att spendera helgen med din älskling och hitta på mysiga saker, som att gå promenader i kylan med varsin varm choklad eller bara ligga hemma i soffan och titta på någon bra film.

 6. Ni har klarat av en flytt utan att ha velat ha ihjäl varandra…

  high-five

  Oavsett om någon av er har flyttat in hos den andra, så ni bara behövt tömma och flytta över saker från en lägenhet, eller om ni gemensamt skaffat nytt boende, så kan kan en flytt vara riktigt jobbig. Det är tusen flyttkartonger, saker som tappas bort och hamnar i fel lådor, för att inte tala om att sedan behöva packa upp allting igen.

 7. … Och lyckats skruva ihop möbler från IKEA utan att ha gjort slut.

  ikea

  Den ultimata par-utmaningen. Ett bord brukar gå okej, men om det är hyllor, någon byrå och några stolar med i IKEA-beställningen också så följer minst ett bråk samt flera utbrott från er båda med på köpet. Att få ihop IKEA-möbler är som att försöka pressa in en elefant i en liten mini cooper – omöjligt.

 8. Ni har roligt vad ni än gör.

  car

  Veckohandling på ICA, storstädning eller tre timmar i bil för att hälsa på någons föräldrar spelar mindre roll. Ni har alltid roligt i varandras sällskap och kan roa er med att till exempel dansa loss i bilen med radion på högsta volym.

 9. Ni stöttar varandra i allt och finns alltid vid varandras sida.

  support

  Du och din partner finns alltid där för varandra i vått och torrt. Om någon är ledsen eller har en dålig dag finns den andra där och tröstar och muntrar upp, och om någon lyckas kamma hem drömjobbet delar ni glädjen med varandra.

 10. Du ger dig när ni hamnar i en diskussion, även om du vet att du har rätt.

  fights

  ”Men jag svär på att jorden är platt!”, säger din partner medan du nickar och säger ”okej, visst älskling. Det är klart att jorden är platt.”

 11. Ni lever efter principen ”what’s your’s is mine”.

  share-food

  Du har inga problem att dela allt med din älskling, och hen delar gärna med sig tillbaka. För er finns det inget som heter mitt och ditt.

 12. Du ser fram emot att bli gammal med din partner.

  old

  Att bli gammal skrämmer dig inte längre så länge du har din fantastiska partner att bli gammal med. Du ser framför dig hur ni sitter bredvid varandra som 80-åringar och fortfarande är lika kära som ni är nu. Så gulligt!

 13. Du gillar allt hos din partner, även hens brister.

  bad-singing

  Det fanns vissa saker som du störde dig på hos din partner i början, typ som att hen sjunger som en kratta men ändå envisas med att sjunga högt minst en gång varje dag. Nu tycker du mest bara att det är gulligt, och inte alls jobbigt eller störande.

 14. Du känner det i hela kroppen.

  love-you

  När du umgås med din partner så blir du glad i hela kroppen och uttrycket ”butterflies? When I’m with you I feel the whole zoo” kan inte stämma in bättre. När man har hittat rätt känner man det i hela kroppen.