in

13 tecken på att du och din bästis kommer vara vänner for life

bff

Vi har väl alla haft kompisar som vi vuxit i från eller brutit med för att de bara ger oss negativ energi. Men det finns guldkorn, de som verkligen finns där för dig, och kanske hänger med resten av livet. Här är några tecken på att din polare är en keeper. Mer

 1. Ni har roligt utan att festa

  gossip Episka, långa äventyrsnätter i all ära. Men med en riktigt bra kompis går det lika att gå en lång promenad och prata om livet, eller ligga och slappa i soffan och kolla på en film.
 2. Det som sägs mellan er stannar mellan er

  secret En vän för livet respekterar det som är privat för dig, och förstår att vissa saker du berättar för den aldrig får spridas vidare.
 3. Ditt hem är deras hem, och tvärtom

  home Här behövs inte fråga om lov för att ta ett glas vatten. Det är givet att låna ett par mjukisbyxor. Är din kompis ensam och trött efter en lång natt på stan, har du givetvis en viloplats och en brustablett att erbjuda.
 4. Den vet vad du gillar för mat

  istock 607887422 Du behöver inte okeja varje måltid du ska bjuda din kompis på och det behöver inte den heller. Ni har koll på vad som går hem, om oliverna ska vara i maten eller på sidan, och om det är te, kaffe eller saft som gäller på fikat.
 5. Om du inte gillar någon, gör inte kompisen det heller.

  defendingafriend Ni ser ditt ex på stan, eller den där gamla klasskompisen du bara inte tål. Räkna med att din kompis är minst lika kylig mot dem som du är.
 6. Ni är på samma våglängd

  feelyou Börjar du tröttna på klubben ni är på och är mest sugen på att åka hem och äta pizza? Din kompis har full förståelse, och har förmodligen redan fixat skjuts hem.
 7. Ni ringer varandra om det är något

  hello Det är inte hållbart att ringa varje natt, men är det något viktigt finns det ingen tid på dygnet som är fel.
 8. Ni kan Dissa outfits utan att någon tar illa upp

  badoutfit Ibland behöver du få lite ärlig feedback, från någon du är säker på inte menar något illa med kritiken.
 9. Ni nojar inte över hur ni ser ut

  cameron bad hair Samtidigt är det din bästa kompis som egentligen bryr sig allra minst om att du har en perfekt fasad. Med dina bästa kompisar spelar det ingen roll om mascaran täcker halva ansiktet, eller om ditt hår lever sitt eget liv.
 10. Ni försvarar varandra

  beatabitchdown Din kompis står alltid på din sida, och står upp för dig när du inte orkar.
 11. Ni förstår varandras humor

  skrattarihjacc88lmig Är det någon som skrattar åt dina dåliga skämt så är det din bästa kompis. Ser du en rolig meme går den förmodligen raka vägen till kompisens inkorg.
 12. Den vet när det inte är läge

  get off my back Ibland behöver du bara få andas i lugn och ro en stund. En riktigt bra kompis ser när det är dags att ta ett steg tillbaka, och chilla lite.
 13. Den älskar dig för den du är

  iloveyou Det viktigaste av allt. En riktigt bra kompis tycker inte om dig för att du har en fin lägenhet eller har ett häftigt jobb, utan för att du är just den du är.
Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här: Klicka på bilden för att komma till erbjudandet! Nr5_700x350_Mineralsmink Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks! Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat! instagram-snap-folj-oss

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.