in

13 idéer för en riktigt lyckad sommardejt

sommardejt

Har du slut på idéer till sommardejten? Att komma på vad man ska göra på en dejt kan vara svårt, särskilt på sommaren när samma idéer dyker upp om och om igen. Därför har vi listat 13 idéer för en lyckad dejt med din crush i sommar!

 

 

  Mer

 1. Besök ett nöjesfält

  tivoli
  Ett nöjesfält är alltid ett säkert kort. Vare sig du är typen som gillar karuseller eller föredrar kärlekstunneln, här finns något för alla! Testa lyckohjulet, om du har tur kanske du vinner ett pris till din dejt.

 2. Ta en tur i bilen

  tumblr inline njlfcccs0P1qm7f7v Åk på roadtrip! Låna en bil och åk iväg till någon fin plats eller låt destinationen vara okänd. Dra på några sköna låtar och kör iväg!

 3. Ta en promenad

  Att ta en promenad i solskenet är ett perfekt sätt att lära känna varandra på. Strosa genom stan eller ta en skogspromenad och prata om allt och inget. Eller varför inte en kvällspromenad när solen börjar gå ner.

 4. Besök en strand

  large
  Sola, bada, köp en glass eller spela strandtennis! På stranden finns det mycket roligt att hitta på tillsammans.

 5. Besök en djurpark

  zoo

  Ta en dag på djurparken! Du kanske tänker att detta bara är en plats för barnfamiljer men att besöka en djurpark kan vara roligt oavsett ålder. Här finns det gott om tid för att promenera runt på de stora områdena, köpa snacks och titta på de häftiga djuren. Kolla bara upp så att djurparken har schyssta villkor för djuren!

 6. Hyr cyklar

  Hyr varsin cykel och utforska staden ni bor i. Cykla runt, gör spontana stopp och se vart ni hamnar!

 7. Gå på utomhuskonsert

  På sommaren finns det gott om utomhuskonserter att besöka. Ta reda på vad din dejt tycker om för musik och överraska med biljetter! Bra musik låter ännu bättre tillsammans med någon man tycker om.

 8. Åk ut på landet

  landet
  Bor ni inne i stan kan en perfekt sommardejt vara att åka ut på landet. Ta en båt, kom bort från innerstan och tillbringa en latdag på landet och njut av varandras sällskap.

 9. Besök en uteservering

  Att besöka en uteservering under sommaren är perfekt för en avslappnad dejt. Ta ett glas tillsammans i solen eller efter middagen.

 10. Gå på picknick

  picnic

  Byt ut den traditionella middagsdejten mot en picknick! Ta med mat, en filt och sätt er på ett berg, en äng, i en skogsdunge eller varför inte på ett tak? Bara fantasin sätter gränser!

 11. Ordna spelkväll

  En spelkväll är en perfekt aktivitet för sommarens regniga kvällar. Poppa popcorn och ta fram ett klassiskt sällskapsspel eller kortspel.

 12. Spela minigolf

  En klassik minigolf-dejt är alltid en rolig aktivitet! Kör en runda tillsammans och förloraren får bjuda på en glass.

 13. Baka/laga mat tillsammans

  food fight
  Gå till mataffären och handla något enklare ni kan baka eller laga tillsammans, avslappnat och kul!