in

13 halloween-pyssel du enkelt kan göra hemma

hallowdeko

Två veckor kvar till halloween, och vi är så taggade. Oavsett hur du tänker spendera den 31 oktober så är det på sin plats med lite fina dekorationer att lysa upp höstmörkret med. Vi har scrollat sida upp och sida ner på Pinterest, och hittat de perfekta Halloween-idéerna! Mer

 

Få användning för pepparkaksformarna mer än en gång per år. Gör en vit pepparkaksdeg (dvs pepparkaksdeg utan julkryddor), och gå sedan loss med glasyr och sockerpasta som stygn och bandage.

 

Snygg dukning med fladdermöss till namnplaceringen.

 

Mandariner eller apelsiner är perfekt om du inte är tillräckligt satsig för att karva en pumpa, men ändå vill ha lite orangea halloween-vänner!

 

Gör marängsvissen lite mer spooky genom att låta den bebos av ett gäng små marängspöken.

 

Stämningsfullt ljus med vita blockljus, rött stearin och lite spikar, spindelnät och annat halloweenigt!

 

Enkel belysning med en ljusslinga, lite plastmuggar, och prydnadsögon.

 

Kladdkaka är ju aldrig fel, och med lite glasyr på toppen och papperssugrör som skaft blir tårtbitarna perfekta mingelsnacks!

 

Är det något jag kommer göra till Halloween så är det dessa. Klubbor är det bästa godiset, och tyll är det härligaste tyget, tillsammans blir de världens vackraste små spöken.

 

Pumpor behöver inte alltid vara läskiga, och vill du verkligen få igång pysselådran i dig så är väl detta ett passande projekt?

 

Stilren dukning, med en twist á la Dracula. Liten ansträngning, mycket effekt.

 

Med lite orange silkepapper och svart (eller grön) tejp har den perfekta godispåsen blivit till. Och ärligt, blir vi någonsin för stora för kalas med fina godispåsar?

 

Om du tycker att silkepapper är lite för mesigt, varför inte använda en plasthandske och fylla med godis.

 

Och en tårta, vilket kalas är komplett utan det? Den behöver inte vara komplicerad för att vara god, men snygg är väl ändå en rejäl bonus?

LÄS OCKSÅ: 5 enkla halloweendrinkar + tips på hur du gör de extra läskiga

Tycker du att den här listan var liiite för snål, så finns hela anslagstavlan här!