in

12 stämningshöjande doftljus till hemmet (från budget till lyx)

doftljus billig till lyx
Alisa Anton / Unsplash

Sugen på att ha det lite extra mysigt hemma? Vi har samlat de bästa doftljusen – från budget till lyx! Mer

koplankar 1024x37 1

Billigt: doftljus-under 100 kronor

ljus2
 1. Yankee Candle satsar på en juldoft med blandning av färska äpplen, kanel, valnöt och lönn. Beställ hem asken och få 12 doftljus. Läs mer och köp här.
 2. Med en blandning av citrus, söta blommor och kryddig vanilj har Yankee Candel verkligen lyckats! Ljuset kommer med ett skyddsplast under locket. Perfekt om du vill ha ljuset i bokhyllan eller i badrummet. Läs mer och köp här.
 3. Lykos doftljus luktar choklad och är den perfekta presenten till alla chokladälskare! Läs mer och köp här.
 4. Små doftljus att fylla hemmet med är aldrig fel! Yankee Candle har flera olika att välja på! Läs mer och köp här. 

Mellan: doftljus under 350 kronor

collage1
 1. Det här doftljuset är perfekt för alla champagneälskare! Doftljuset från Voluspa doftar inte bara champagne utan har även en fräsch lukt av granatäpple, blodapelsin och nektarin. Läs mer och köp här.
 2. Körsbärsblommor och jasmine är en av mina favoritdofter! Det här doftljuset från Yankee Candle är en riktig favorit. Läs mer och köp här.
 3. Det här doftljuset från Skandinavisk gör ditt hem mysigare med milda toner av te, jordgubbstårta, rosenblad och mynta. Läs mer och köp här.
 4. Lavendel är en härlig doft! WoodWich har ett doftljus med just lavendel och det doftar ljuvligt. Läs mer och köp här.

Lyx: doftljus under 700 kronor

collage3
 1. Lyxa till det ordentligt med Claus Porto doftljus. Ljuset kommer i en vacker presentask och brinner mellan 50 – 70 timmar. Det doftar havsmossa, enbärsblommor och bergamott. Läs mer och köp här.
 2. Det här ljuset kan brinna i över 100 timmar. Voluspas doftljus är en härlig blandning av sandelträ, myskrökelse och örter. Läs mer och köp här.
 3. Ett doftljus av sojavax i en vacker ljushållare från Lexington. Med en doft av skogen och finns även med juldoft. Läs mer och köp här.
 4. Med en doft av blommande plommonträd och kokosvax har Voluspa hämtat inspiration från Japan. Läs mer och köp här.