in

12-åriga Reuben mobbades för att han har smink – se när Ellen DeGeneres ger honom världens bästa present

ellen dragare

Vi älskar Ellen DeGeneres för alla möjlig saker. Hon är rolig, men framför allt har hon ett superstort hjärta, och det har hon visat ännu en gång. Mer

Förra veckan gästade 12-åriga Reuben de Maid, från Llandlaff, Wales, Ellen DeGeneres. Han började besöket med att sjunga And I am telling you I’m not going av Jennifer Holliday och vi säger bara wow! Den killen har verkligen en helt fantastisk röst.

Efter att Reuben uppträtt pratade han och Ellen om hans andra stora intresse – smink, skriver teenvogue. Reuben berättade att han började sminka sig när har var åtta, då han satt och tittade på tutorials på Youtube och olika bloggar för att lära sig (hej igenkänning!), och hans makeup-skills är redan helt grymma.

Reuben berättar sedan att han går till skolan med smink, och att det tyvärr inte äe alla som kan acceptera det. Han berättar att han blev mobbad och slagen när han började gå till skolan med smink.

– Jag blev väldigt mobbad. Jag hade vänner, men inte så många. I min dramaklass blev jag slagen och sparkad, säger han till Ellen.

Sedan berättar han att det höll på i ungefär två månader och sedan stod han upp för sig själv. Reuben berättade för sin mamma vad som pågick i skolan och de som mobbade honom fick byta skola, och i samband med det slutade också mobbningen.

– Bra för dig att du inte slutar vara den du är, var Ellen snabb med att uppmuntra.

Reuben berättade sedan att han drömmer om att bli som Kardashian-familjen och skapa sitt eget sminkmärke när han blir större, samt starta en Youtube-kanal med sin syster så att de också kan göra smink-tutorials som folk kan titta på.

Precis när han berättar det överraskar Ellen Reuben, i sann Ellen-anda, med allt han behöver för att göra den drömmen sann. Han får ett skrivbord med dator, lampa, smink och sminkborstar så att han och hans syster kan börja göra tutorials direkt! Sååå fint (och vi längtar tills vi kan se Reubens första tutorial!). Hans reaktion är oslagbar!

Se hela videon här nedan.

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss