in

11 typer av fuckboys som vi alla stött på

fuckboy dragare

Ordet fuckboy dök upp megastort för något år sedan, men det är inget nytt. Fuckboys har alltid funnits, och kommer alltid att finnas. Här är 11 typer av fuckboys du förmodligen stött på. Mer

 1. Fuckboyen på Tinder

  Istället för att mötas av ett ”hej” eller ”hur är läget?” (eller någon annan himla normal fråga) så är det första den här killen skriver något om sex. Om du sedan inte svarar inom fem minuter skickar han något taskigt och säger att han ”ändå aldrig ville ligga med dig”. Yeah right.

 2. Fuckboyen du ligger med

  Ni träffas regelbundet och har sex, men så fort du frågar vad ni är egentligen så vill han inte sätta någon etikett på er. Han skickar dessutom gulliga sms ibland och frågar hur du mår eller om du hade det mysigt hos din mormor – vilket betyder att ni inte är KKs heller.

 3. Fuckboyen som inte bryr sig om att han är en fuckboy

  Vissa fuckboys erkänner för sig själva att de är fuckboys, och bryr sig inte om vem som vet det. Den här fuckboyen flirtar hej vilt, ligger med typ alla och beter sig som ett svin. Ändå finns det en liten röst i ditt huvud som säger att du kanske kan ändra honom. DET KAN DU INTE.

 4. Den känsliga fuckboyen

  Han gillar poesi, hundvalpar och promenader längs stranden. Men låt inte skenet bedra. Han är en kamouflerad fuckboy som har flera andra tjejer vid sidan om dig, samtidigt som ni alla tror att ni hittat jackpotten i kill-lotteriet.

 5. Fuckboyen som föredrar mobilen

  Ni sextar, skickar bilder till varandra och smsar. Men ni ses ALDRIG. Den här killen har så många tjejer att han inte ens har tid att träffa någon av dem, därför är det lättast att ha allt i mobilen. Där kan han också hålla reda på era konversationer, så han inte blandar ihop er.

 6. Feminist-fuckboyen

  Den här killen har alla de rätta åsikterna och kämpar gärna för alla minoriteter i samhället. Enda problemet är att han inte kan sluta ligga runt, och hans flickvän är den sista som får reda på det.

 7. Dickpick-fuckboyen

  Den här punkten förklarar sig själv va?

 8. Fuckboyen som är ”the nice guy”

  Alla som träffar den här killen tycker att han är jättesnäll, omtänksam och typ världens bästa kille. Alltså tror du också det. Den här killen är dock allt annat än en nice guy – han är en fullfjädrad fuckboy. Det kan vara extra svårt att förstå att han är en fuckboy eftersom alla runt omkring dig tycker att han är såå snäll. Men du vet innerst inne.

 9. Nörd-fuckboyen

  Om vi ska gå all in på stereotyperna i high school-filmer så vet vi att den nördiga killen alltid är den snällaste av dem alla. Så när du hittar en kille som passar in i den mallen borde han ju vara megasnäll, eller hur? Tänk igen. Den här killen en fuckboy iklädd seriefigurs-tröjor.

 10. Fuckboyen med tusen ursäkter

  ”Jag behövde jobba över”, ”jag såg inte ditt sms”, ”jag hade lovat att hjälpa mamma med en grej”… och så fortsätter det. Den här killen har hur många ursäkter som helst till att nu aldrig ses, ändå frågar han efter nakenbilder. Varje. Dag.

 11. Mansplaining-fuckboyen

  Den här killen är en sådan som ska förklara ALLT, även sådant du vet bättre än honom – en äkta mansplainer alltså. Han har dessutom alla de *trevliga* egenskaper en fuckboy har.

Tack Buzzfeed för artikel-inspo!

Och glöm inte att läsa den här klockrena krönikan om just fuck boys!

 

Prenumerera på VeckoRevyn och få 5 nummer + ett lyxig kit från Pure Mineral för bara 199 kr. 

Nytt nummer VeckoRevyn