in

11 saker att göra hemma en kall och tråkig vinterkväll

saker gora hemma

Har du redan tröttnat på mörker och rusk? Gör någon av de här sakerna för att carpa de tråkiga vardagskvällarna! Mer

 1. Börja kolla om på din favoritserie


  Oavsett om det är Gilmore Girls, Grey’s Anatomy eller Vänner så finns det säkert någon serie som du skulle må riktigt bra av att börja se om. Passa på att göra det när det är mörkt och jävligt ute!

 2. Gå igenom bilderna i din telefon

  Asjobbigt, vi vet – men det går fortare än du tror. Dessutom kan du passa på att framkalla dina favoriter och sätta dem i fotoalbum, eller göra en fotobok. Det är så härligt att ha!

 3. Laga en helt ny maträtt

  Passa på att laga något riktigt gott till middag, något som du aldrig lagat förut. Smarrigt och utmanande!

 4. Läs den där boken som legat på nattduksbordet i månader

  Det är dags nu! Att komma in i läsrutinen kan vara kämpigt, men det är sååå härligt när du väl är där!

 5. Gör yoga

  Yoga är enkelt att göra hemma och kan vara riktigt mysigt. Sätt på ett bra yoga-program på mobilen eller datorn, tänd ljus och kör. Och när du inte orkar längre så kan du ju bara sluta!

 6. Gör en lista på filmer du vill se – och börja bocka av

  Hur ofta känner man inte ”ÅH, den här filmen vill jag se” för att sen när man väl ska kolla på film inte komma på en enda? Jätteofta. Gör en lista i mobilen på filmer du vill se och börja beta av dem.

 7. Gå med i Facebook-grupper för dina intressen

  Gillar du smink? Att sticka? Växter? Bilar? Det finns en Facebook-grupp för typ allt, och du kommer hitta så mycket nya nice människor och tips!

 8. Lek att du är på spa

  Den självklaraste punkten av alla: ha spa-kväll. Gör ansiktsmask, inpackning, fila hälarna och ta en lång dusch eller bad. Om du tycker det är avslappande, alltså. Annars: härja!

 9. Baka!

  Baka något gott, bjud in dina kompisar och ät, ät, ät!

 10. Härma Youtube-tutorials


  Har du alltid velat testa att måla eyeliner med hjälp av ett kreditkort, locka håret med strumpor eller contoura dig själv till en Kardashian-syster? Youtube är platsen för dig och en tråkig vardagskväll i januari är den perfekta tiden!

 11. Planera en resa

  Oavsett om du har möjlighet att resa eller inte är det alltid härligt att längta sig bort. Reseracha resor du skulle vilja göra, planera hur du skulle kunna genomföra den och sätt upp en sparplan (följ våra 5 grymma tips här). Det kommer vara så peppande, promise!

  Prenumerera på VeckoRevyn och få 5 nummer + ett lyxig kit från Pure Mineral för bara 199 kr. 

  Nytt nummer VeckoRevyn