in

11 fördelar med att vara ruskigt förkyld (ja, de finns!)

ice cream flu

Med höstrusket kommer förkylningstiderna. Även om det mesta med att vara sjuk bara är jobbigt och jäkligt så finns det faktiskt en del fördelar också! Som att man får sträckkolla serier. Eller äta hur mycket glass man vill! Mer

  1. Man blir omhändertagen

   sick flu

   Du blir nedbäddad. Får frukost serverat i sängen. Du slipper all form av ansvar och får bara ligga där och vara miserabel. Lite najs ändå?

  2. Man får äta hur mycket glass man vill

   sick flu

   Mänsklighetens bästa huskur? Glass mot halsont. *Trycker i sig en Ben&Jerrys*

  3. Man kan sträckkolla serier

   sick flu

   Så mycket serier, så lite tid. När du är sjukling får du äntligen tillfälle att ägna dig helhjärtat åt en av livets viktigaste uppgifter: sträckkolla serier.

  4. Man har något att skylla på

   Sick

   Även om du egentligen börjar må lite bättre kan du alltid skylla på att du fortfarande mår sämst – och ställa in alla möten och planeringar du helst vill slippa.

  5. Man har tid att tänka

   sick flu

   Man kan seriöst lösa världsproblem när man ligger däckad i en soffa en hel vecka. För att ja, ligga i soffan är typ det enda man gör. Vilket leder oss till nästa punkt…

  6. NAPS

   sick flu

   NAPS. Utan limits. Utan dåligt samvete. Utan ”måsten”. Bara naps. Livets mest underbara aktivitet.

  7. Man slipper skola/jobb

   sick flu

   Okej, det SUGER att vara sjuk. Men du slipper i alla fall att arbeta och får kind of vara ledig mitt i veckan. En liten tröst i alla fall.

  8. Man kan dra nyttja av situationen

   sick flu

   När febern väl gått över kan du låtsas ett tag till. Bara för att du kan. Kolla liite serier till, äta liite mer glass. Njuta liite mer av att bli omhändertagen. Det är okej, we all do it.

  9. Alla blir snälla mot en

   sick flu

   Om folk är snälla för att du ska hålla dig borta eller genuint tycker synd om dig vet man aldrig… Vilket kvittar. Så länge folk är snälla!

  10. Den hesa rösten

   sick fluDen hesa rösten man får kan ibland låta riktigt sexig! Handen upp den som känt sig som en rockstar med sitt sjuk–ruffsiga hår och hesa röst.

  11. Man får tid för sig själv

   alone time

   Det allra bästa med att vara sjuk är nog ändå egentiden. Livet är fyllt av för många måsten och för få ensamstunder. Ja, det är sämst att vara sjuk. Men njut av ditt egna sällskap och att bara vara.