in

11 bilder som perfekt sammanfattar varenda utekväll du någonsin haft

utekvall grafer

För er som ska festa i helgen så har vi förutspått hur eran utgång kommer att se ut. Vi har sammanfattat varje utekväll i 11 bilder. Hur många punkter känner du och dina kompisar igen? Mer

1.

Graf-1
Tycker ändå att man är värd en medalj på grund av att man ALLTID lyckas göra detta misstag. Sedan är man tvungen att gå på festen och se ut som en panda, alternativt en femåring som lånat sin mammas smink.

2.

Graf-2
Det finns faktiskt inget annat tillfälle som Spice Girls och Backstreet Boys är så bra som på en förfest med dina tjejkompisar. Plus att det är ett mysterium hur man kan komma ihåg varenda textrad från varenda 90-talslåt medan man inte ens kommer ihåg vad man åt till frukost dagen innan.

3.

Graf-3
Alltid är det någon som kommer på att hen måste måla naglarna när alkoholen redan kickat in, vilket betyder att det mesta nagellacket målas utanför ändå.

4.

Graf-4
Hehe, hur många av er har lyckats med detta? Och det spelar ingen roll hur många gånger man säger till vakten att man faktiskt ÄR över tjugo så vill han inte släppa in en i alla fall, vilket är *fett taskigt alltså*.
[adSpace]

5.

Graf-5
Ja, åtminstonde tror man ju att man går som en gudinna i sina 15 centimetersklackar när man egentligen ser ut som bambi på hal is.

6.

Graf-6
Kan vi prata om detta fenomen lite grann och hur man alltid lämnar tjejtoaletten med sju nya kompisar? Seriöst, man tillbringar så lång tid där att alla liksom blir tvungna att bli typ bästisar och det är underbart.

7.

Graf-7
Paniken som uppstår när detta händer (och det händer varje gång) och man springer runt som en, ja alltså som en brud som tappat bort alla kompisar. Men! Om man vill ha nya kompisar kan man ju alltid ställa sig i toakön.

8.

Graf-8
Efter ett x antal drinkar vågar man plötsligt allt. Gå fram till snyggingen i baren, hoppa fallskärm eller tämja en tiger – you name it. Man vågar ALLT!
[adSpace]

9.

Graf-9
Ibland undrar man hur hjärnan fungerar egentligen. Vill liksom veta vad det är som pågår inne i huvudet när man tycker att det är en bra idé att ringa sitt ex klockan 04:11. Alkolås på telefonen, någon?

10.

Graf-10
Den är slabbig, smaklös och i någon konstig grå färg. Men det finns inget godare än äcklig kebab mitt i natten samtidigt som man skvallrar om kvällen med sina kompisar (som man till slut hittade).

11.

Graf-11
Någonting som är bra med snapstory är att man faktiskt kan radera. Och gud vad man gör det när man vaknar dagen efter. Det är väl inte så himla roligt för alla andra att se tusen olika videos från när ni dansar på en klubb eller se när din kompis ramlar för femtioelfte gången på väg hem. Eller jo okej, det är alltid kul att se när någon ramlar. Radera inte den.

Vill du se mer sånt här? Gör som 40 000 andra och följ VeckoRevyn på Facebook så missar du inget! Och hoppas ni får en trevlig utekväll ladies!