in

10 typer du garanterat alltid ser på gymmet (och som du stör ihjäl dig på)

gym lista dragare

Helst av allt vill du bara träna och mind your own business, men det är såklart omöjligt. Om det är någon plats där konstiga människor samlas så är det på gymmet, och du stör dig på varenda en. Här är 10 typer du definitivt alltid träffar på gymmet! Mer

Spännisen
bodybuilding
Okej, om vi ska generalisera finns det typ bara manliga spännisar. Det enda de gör är att gå runt och spänna sig och kanske lyfta en vikt då och då. Gärna barbröstade. När du börjar tänka på det så har du nog aldrig sett personen med tröja. Han kanske inte äger någon? Stackarn.

Wannabe-spännisen
gym
Till skillnad från spännisen har denna person inte kommit lika långt i muskelbyggandet så hen hänger vid de tunga vikterna flera timmar i sträck varje dag. Allt för att till slut bli en tvättäkta spännis och kunna gå runt utan tröja på gymmet. Precis som hens idol – du gissade rätt – spännisen.

Megasvettisen
gym
Äntligen har crosstrainern blivit ledig och du rusar dit. Bara för att mötas av ett litet hav av svett. Och det är inte svårt att lista ut vem som nyss var där, hen har nämligen lämnat efter sig ett blött spår över hela gymmet. Hur svårt kan det egentligen vara att bara torka upp efter sig?!

Icke-svettisen
svett 2
Denna personen kan köra ett tabatapass och sedan springa 5 mil utan att ens få EN liten svettdroppe på pannan. Hen ser knappt ansträngd ut. Och du är så avundsjuk. Kan vi andra dödliga snälla få veta er hemlighet? Vad är er deal?
[adSpace]
Besserwissern
besserwisser
Denna kille (för det ÄR faktiskt alltid killar) går oss nog mest på nerverna. Han kommer fram och ska ”hjälpa till” och komma med ”tips” på hur man kan träna för att få snyggare rumpa/ben/mage. Och oavsett hur många gånger vi ber honom lämna oss ifred så gör han inte det, detta är ju hans sätt att ragga.

Instagrammaren
pic
Pic or it didn’t happen är hens motto. Vad är det för mening med att gå till gymmet om ingen vet om det? Personen lägger minst en kvart på att posera framför spegeln för att få till den perfekta bilden, och det är oklart om hen faktiskt gymmar eller bara går dit för att fota.

”Vadå instruktioner?”-personen
träna fel
Denna person kan inte använda en enda maskin rätt men tror själv att hen är stjärnan på gymmet. Man märker när denna typ är i närheten på grund av smällarna hen orsakar när hen för femtioelfte gången nästan förstör en maskin.

Peppmonstret
glad
Det finns minst en sån här person på varje pass – övertaggad och störig. Ibland undrar du om hen försöker ta över instruktörens jobb eftersom favoritsaken i livet verkar vara att ropa ”kom igen då” och ”wee, nu kör vi!”

Stönaren
workout
Flås, stön och grymtande. Du hör personen innan du ens ser den. Visst vi fattar, det kan vara jobbigt med bänkpress, men man kan väl ändå andas tystare? Eller typ skaffa gym hemma, där kan man låta så mycket man vill. Vi får upp bilder i huvudet, av ditt grymtande, vi helst vill ha bort.

Kärleksparet
hångel 2
Ärligt talat, på gymmet tränar man. Inte hånglar.

Lallaren
träning
Ingen fattar varför denna person är på gymmet. Det gör i och för sig inte hen heller. Helst av allt skulle hen egentligen bara vilja ligga och sträckkolla på Netflix hela dagen, inte tillbringa tid på gymmet bland proteinshakes och svettlukt.

Stretcharen
stretcha
Du är äntligen klar med träningen och ser fram emot en skön dusch. Du går till ditt skåp, tar ut handduken, vänder dig om och VIPS, naken tantrumpa in your face! Seriöst, vad är det med människorna som envisas med att gå runt helt utan kläder bland en massa andra personer? Jättebra att ni trivs med er själva, men vi är inte riktigt så bekväma med hela er uppenbarelse.