in

10 saker Pretty Little Liars har lärt oss om livet

landscape 1443106168 the four plls

Vem mer kan inte få nog av Pretty Little Liars och bara längtar efter nästa säsong? Den här nagelbitande serien ger dig rysningar längs med hela ryggraden, men den ger dig inte BARA de värsta av budskap. Här är 10 saker vi kan lära oss av de vackra små lögnarna. Mer

1. Det finns inget som heter ”små lögner”

giphy-7

Små lögner kan få förödande konsekvenser och när du väl har börjat ljuga är det svårt att sluta. Det är lätt hänt att du gräver din egen grav…

2. Att ha förhållande är skitsvårt

giphy-6

Lära sig fickparkera är lätt som en plätt om det jämförs med att ha ett förhållande. Här gäller det att kämpa med näbbar och med klor för att hålla fast i den du tycker om. För vet ni vad? Det är (oftast) värt det, det gäller bara att veta vem som faktiskt är värd din energi.

3. Livet är inte en dans på rosor

giphy-5

Hur illa det än ser ut så blir det förr eller senare bra igen. Du kommer att möta dina A:n i livet, men med styrka och självförtroende kommer de inte att komma åt dig.

4. Underskatta inte kraften hos enstaka bokstäver

giphy5

Bokstaven A kan numera få dig att vilja sparka bakut och skrika högt. Gå på A-brunnar är inte längre ett alternativ. A måste bara vara en otursbokstav.

5. Storlek spelar ingen roll

giphy-11

Någon kan vara kort och liten men fortfarande sätta världen i skräck. Man ska aldrig underskatta en person, bara för att hen är liten eller verkar tyst och timid. Se till att lära känna personer ordentligt innan du bildar dig en uppfattning.
[adSpace]

6. Tillsammans är vi starka

giphy-15

Tillsammans med vänner kan du överkomma ALLT. När livet ger dig några elaka törnar så gäller det att ha personer runt dig som vill hjälpa dig igenom den fasen. Det är de här tjejerna levande bevis på.

7. Fördelen med att ha en partner in crime

giphy-10

Ensam är stark, sägs det ju. Men det är skönt att veta att någon har din rygg i alla tillfällen, även fast du inte bett om det.

8. Håll ditt ord

giphy2

Vikten av att behålla dina vänners hemligheter kan vara livsavgörande. Förtroende är alltså inget att leka med.

9. Ingen är perfekt

giphy-14

ALLA har vi något skelett i garderoben. Vissa fler och farligare än andra. Det gäller att hitta den fina linjen mellan att inte döma eller vara blåögd.

10. Det räcker med att bara vara sig själv

giphy

Även om ditt liv är lite långtråkigt för tillfället, bli inte någon annan för att liva upp stämningen. Det kan sluta med att du glömmer vem du är.