in

”10 orsaker att hata dig”-skådisens inlägg om Heath Ledger krossar våra fangirl-hjärtan

gabrielleunionwade

Minns ni den amerikanska highschoolfilmen 10 orsaker att hata dig? I år är det hela 18 år sedan filmen släpptes och skådespelaren Gabrielle Union-Wade tog oss nyligen tillbaka på en nostalgitripp – och våra hjärtan smälter. Mer

”10 orsaker att hata dig”, en klassisk film att älska för oss som föddes på 90-talet. En sådan där film vi kan se tusen gånger utan att tröttna. Häromdagen bestämde sig Gabrielle Union-Wade för att ta med oss på en nostalgitripp tillbaka till hennes dagar som Biancas BFF, Chastity Church.

Läs också: 10 orsaker till att för alltid älska 10 orsaker att hata dig

Hon delade en vacker throwback-bild från set och det hon skrev gör oss överväldigade av känslor. Kolla själva:

Gabrielle skriver:

– Bara ett gäng kids som har tiden i sitt liv uppe i Tacoma/Seattle … Min första film och en upplevelse jag aldrig kommer att glömma. Den bästa/coolaste/mest generösa gruppen av människor jag delar min första filmupplevelse med. Vilken tid. ❤ och evigt ljus #RIPHeath #10thingsihateaboutyou#CanYouEverJustBeWhelmed

Har du inte sett filmen ”10 orsaker att hata dig” så har du verkligen missat något och du har något fantastiskt att se fram emot!

Läs också:

Se trailern till Heath Ledger-dokumentären och försök att inte gråta

Michelle Williams ord om att flytta från hennes och Heath Ledgers lägenhet gör ont i hjärtat

Här är kyssen som får oss att smälta – och aldrig glömma Heath Ledger

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss