in

10 filmer och serier på Netflix som kommer hösten 2017

netflix host 2017 dragare

Höst = Netflix-mys! Nu i september har det redan hunnit komma in nya filmer och serier att bingewatcha, men vissa guldkorn får vi vänta lite längre på. Här är 10 nyheter på Netflix du absolut inte får missa i höst! Mer

 1. First they killed my father

  first they killed my father

  Film: First they killed my father är baserad på författaren och människorättsaktivisten Loung Ungs bok med samma namn. Man får följa femåriga Ung som tränas att bli barnsoldat medan hennes syskon skickas till arbetsläger under Röda khmerernas regim. Angelina Jolie är regissör.

  Finns på Netflix.

 2. Tales by light

  tales by light

  Serie: I Tales by light får man följa australienska fotografer på deras resor runt om i världen, när de är på jakt efter fotografier som berättar en historia. Om du gillar djur, fantastisk natur och häpnadsväckande scener kommer du inte bli besviken.

  Kommer till Netflix: 11 november.

 3. Strong Island

  strong island

  Dokumentär: William Ford Jr sköts ihjäl 1992 av en vit bilmekaniker när han skulle hämta upp sin bil. Ford var obeväpnad, men på något sätt blev ändå han huvudmisstänkt i sitt eget mord. Dokumentären är gjord av Fords syster, Yance Ford, och handlar om rasism, ett orättvist rättsystem och sorg.

  Finns på Netflix.

 4. Whitney: Can I be me

  whitney

  Dokumentär: Vi får en följa Whitney Houston i hennes liv med aldrig tidigare visade intervjuer och behind the scenes-material, fram till hennes tragiska död 2012, endast 48 år gammal. Regissörerna har fokuserat på Houstons stora dilemma: att hon aldrig kunde göra vad hon ville, varken i hennes karriär eller i privat.

  Finns på Netflix.

 5. Narcos, säsong 3

  narcos

  Serie: Dramat som är baserat på Pablo Escobars liv fortsätter. Efter Escobars död får vi följa narkotikapolisen när de går efter drogkartellen Cali Cartel. Kartellen jobbar annorlunda från Escobars, då de föredrar att muta regeringstjänstemän och håller deras våld borta från tidningsrubrikerna.

  Finns på Netflix.

 6. The Fall, säsong 3

  the fall

  Serie: I säsong 3 får vi se hur seriemördaren Paul Spector, spelad av Jamie Dornan, vaknar upp på sjukhuset efter att ha blivit skjuten. Psykologbesök, polisförhör och ett mycket dramatiskt slut på säsongen väntar oss.

  Kommer till Netflix: 29 oktober.

 7. The hateful eight

  the hateful eight

  Film: The hateful eight utspelar sig i Wyoming som är snöstormsdrabbat. Två prisjägare, spelade av Samuel L. Jackson och Kurt Russel, söker skydd i en stuga för att vänta ut stormen, men i stugan finns redan en del udda figurer. Med tanke på att filmen är regisserad av Quentin Tarantino är The hateful eight inte något för den som är rädd för lite (läs: jättemycket) blod.

  Finns på Netflix.

 8. Fantastiska vidunder och var man hittar dem

  fantastiska vidunder

  Film: För den som älskar Harry Potter är den här filmen ett måste. Vi får följa Newt Scamander, en magizoolog (läran om magiska varelser) som hamnar i 1920-talets New York där flera fantastiska vidunder rymt från honom. Historien utspelar sig 70 år innan Harry Potter började på Hogwarts.

  Kommer till Netflix: 27 september.

 9. Once upon a time, säsong 1-6

  once upon a time

  Serie: Netflix tar in alla säsonger av Once upon a time (säsong 7 har premiär i höst) som handlar om Emma Swan. Hon flyttar till småstaden Storybrook till Henry, hennes son som hon adopterade bort för tio år sedan. I Storybrook står tiden stilla och alla som bor i staden är egentligen sagofigurer som glömt sina tidigare liv. Den enda som kan bryta förbannelsen är dottern till Snövit och hennes prins, och den dottern är Emma.

  Kommer till Netflix: 26 september.

 10. Hitta Nemo

  hitta nemo

  Film: En riktig klassiker. Vi får följa clownfisken Nemo som kommer bort från sin pappa Marwin, men mitt i allt träffar han flera nya vänner som försöker hjälpa honom ta sig tillbaks till sin pappa. Samtidigt får vi se hur Marwin och hans nyfunna vän Doris gör allt för att hitta Nemo.

  Finns på Netflix.

Den 21 oktober är det dags för Sweden Fashion & Beauty Day i Stockholm, en mode- och skönhetsfestival som vänder sig till alla som är mode- och skönhetsintresserade. LÄS MER OCH BOKA HÄR.