in

10 bevis på att du börjar bli kär

couple love

Allt svävar på moln och tillvaron känns plötsligt dubbelt så meningsfull. Har du kanske någon person du inte kan få ur tankarna? Om du känner igen dig i denna lista så säger vi bara grattis – att vara nykär är det bästa som finns! Mer

 1. Du tänker på hen 24/7

  Kär

  Även om du aldrig skulle erkänna det för någon så kommer du ständigt på dig själv med att tankarna svävar iväg. Du tänker på vad hen gör, om hen tänker på dig, vad hen åt till frukost… You name it. Hade någon gjort en scanning av din hjärnaktivitet så hade en stor, rosa bild på din kärlek dykt upp.

 2. Du läser era konversationer om & om igen

  Texting love

  Du kan överanalysera ett ”Hej <3” tills du blir galen. Vad betyder hjärtat? Vänskapligt eller något mer? Under dygnets alla timmar kan du plocka fram ett gulligt meddelande från hen, läsa det för hundrafemtionde gången, och din dag blir plötsligt liite (okej, mycket) bättre.

 3. När ni kysser varandra sprängs du

  Kissing

  Bokstavligt talat; fjärilarna går loss i magen och du vill bara kyssas om och om igen.

 4. Du vill visa världen att ni hör ihop

  Hålla hand

  Första gångerna ni håller handen eller gullar officiellt är det travande och nytt. Men känslan av att visa världen att det är ni två är obeskrivlig och snart tar du varje chans att hålla hand så fort ni ses.

 5. Du ser en framtid ihop med hen

  love future

  Även om ni inte ännu ”tagit steget” att bli ett par så tänker du på er framtid tillsammans. En framtid med hen där ni flyttar ihop, kanske gifter er och till och med blir gamla ihop. Tänker du dessa tankar så ta vara på dem – hen kan mycket väl vara rätt person för dig!

 6. Saker du ogillar i vanliga fall blir plötsligt roliga

  couple surfing

  Ni delar inte nödvändigtvis intressen – men att testa nya saker du vanligtvis inte hade gillat blir plötsligt roligt eftersom att ni gör dem ihop.

 7. Du kan vara dig själv

  couple love

  Du kan vara ditt galna/komplicerade/knäppa/humörsvängande/dåliga humor–jag och hen kan vara sitt galna/komplicerade/knäppa/humörsvängande/dåliga humor–jag och det är okej: ni gillar varandra både för era bättre och sämre sidor.
 8. Du kan prata om allt med hen

  love robin barney

  Från vad ni åt till frukost, till presidentvalet, till din mormors katt, till varför sengångare är världens bästa djur. Samtalsämnena verkar aldrig ta slut hur ofta ni än hänger med varandra.
 9. Du är bekväm med tystnaden

  love

  Även om ni kan prata om allt mellan himmel och jord så är ni fortfarande bekväma när tystnaden slår in. För att det viktiga är ju faktiskt inte vad man säger eller vad man gör – utan att man är med varandra.
 10. Du känner dig uppskattad

  love couple

  Kärlek handlar om att ge och ta och om hen får dig att känna dig uppskattad, lycklig och älskad – då har du hamnat rätt.

 

Kärlekshoroskop: september 2016

Kärleksastro – så passar stjärntecken ihop