in

Liv & Kate festar ihop

Liv & Kate festar ihop

Nya bästisar? Liv Tyler och Kate Moss kom hand i hand till 7th on sale-galan i New York. Kolla in Kate Bosworth, systrarna Olsen och de andra som gick på den stora modefesten. Mer

Sångerskan Eve och Dita von Teese (i Marchesa) valde guldglittrande klänningar.

”7th on sale” är en gigantisk modeauktion där designers, kändisar och klädmärken donerar plagg och prylar som sedan säljs på Ebay. Auktionen drog igång 15 november och lanserades med en smokingfest i New York, där bland annat systrarna Olsen, Liv Tyler och Kate Moss partade loss.

Några som donerat plagg är Marc Jacobs, Ralph Lauren, Vogue och Topshop. Titta på alla produkterna och lägg ett bud här. Alla intäkter från modeauktionen går oavkortat till hjälp för AIDS-drabbade.

Jennifer Connelly (i Oscar de la Renta) kom med maken Paul Bettany.

På modeauktionen kan du bland annat bjuda på väskor från Botkier, Temperley och Mulberry. Eller varför inte en swarovskiprydd aftonväska från Calvin Klein som burits av Madonna? Högsta budet ligger i skrivande stund på cirka 7000 kronor…

Toppmodellen Agnyess Deyn kom i knallig turkos klänning.

Förutom auktionen på nätet pågår försäljning av tusentals donerade plagg, accessoarer och produkter på 26:e gatan och Lexington i New York.

Skådespelerskan Kate Bosworth kom liksom de andra kändisarna för att mingla, äta galamiddag – och shoppa! Kates vinröda klänning kommer från Proenza Schouler

Designern Valentino kom i sällskap av fotomodellen Elle McPherson.

Skådespelerskan Lake Bell (bland annat känd från ”Boston legal”) kom i snygg marinblå klänning med asymmetrisk skärning.

Designern Ralph Lauren tog med sig frun Ricky. Ralph har donerat många plagg till den stora välgörenhetsshoppingen, som tyvärr till en början bara var öppen för VIP-shoppare och kändisar som troligtvis länsade stället på godbitar (som Chanelkavajer på 70% rabatt – jo, det är sant).

Många valde vitt – men vem gjorde det bäst?

Vem lyckades bäst i svart? Rösta!

LÄS OCKSÅ: Johannes bloggar direkt från London!