in

Lindsays partynatt

lind1
Lindsays partynatt

Hand i hand med Samantha Ronson festade Lindsay Lohan halva natten på P Diddys lyxyacht…

Mer

lind
För några månader sedan deklarerade Lindsay Lohan att hon valt bort droger och alkohol – men en partyprinsessa visar on att man kan vara ändå. Inatt festade den 21-åriga stjärnan på P Diddys lyxyacht i franska Cannes.
lind4
Stora delar av Hollywood är samlade i Cannes för den pågående filmfestivalen. Lindsay anlände till festen på yachten iklädd kortkort, guldglittrande klänning och höga guldpumps. Men framför allt kom hon hand i hand med nya ”bästisen” Samantha Ronson.

Ihärdiga rykten menar att Samantah och Lindsay är mycket mer än bara vänner – och att Lindsay är upp över öronen förälskad.
lind2

Samantha och Lindsay blev kompisar förra året och senaste tiden har de varit oskiljaktiga. Lindsays mamma Dina Lohan förnekade i förra veckan nyheten om att de skulle vara ett par.

– Det är urdumt. Vi skrattar åt det, sa hon i en tv-intervju och passade på att inflika att Samantah är en ”fantastiskt bra tjej”.

lind3
Bästis för alltid?
lind5

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.