in

Lindsays nya jobb

lindsayyyyy
Lindsays nya jobb

Nu bekräftar tv-serien ”Ugly Betty” att Lohan hoppar in i nästa säsong.

Mer

lindsayyyyy
ugly betty crew

Den nedåtgående kurvan för Lindsay Lohan verkar vända. Nu är det officiellt. Den 21-åriga It-tjejen har fått en roll i nästa säsong av den populära tv-serien ”Ugly Betty” som utspelar sig på en modetidningsredaktion. I serien ska hon spela huvudrollsinnehavaren America Ferrera:s gamla high school-kompis.

Lohan har tidigare varit känd för att inte sköta sina skådespelaruppdrag särskilt seriöst, med följd till avhopp och skandalkantade inspelningar. Men nu verkar det ha blivit ändring.
– Lindsay kom i tid, nästan lite för tidigt. Hon gjorde ett bra jobb, säger en källa som var med under inspelningen av första avsnittet.

Kändisar som gästat tv-serier

victoooria

Victoria på besök i ”Ugly Betty”

britney

En tidigare kändis som gästat ”Ugly Betty” är Victoria Beckham som hoppade in i ett avsnitt där hon spelade sig själv. Skvallertidningarna skrev då att det var ett sista försök av Victoria att öka sin stjärnstatus i USA. Britney Spears gjorde i våras ett inhopp i tv-serien ”How i met your mother” som blev så uppskattat av både publik och producenter att hon nu blivit ombedd att gästa showen igen.

Vad tycker du?

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.