in

Lindsays nya jobb

lindsayyyyy
Lindsays nya jobb

Nu bekräftar tv-serien ”Ugly Betty” att Lohan hoppar in i nästa säsong.

Mer

lindsayyyyy
ugly betty crew

Den nedåtgående kurvan för Lindsay Lohan verkar vända. Nu är det officiellt. Den 21-åriga It-tjejen har fått en roll i nästa säsong av den populära tv-serien ”Ugly Betty” som utspelar sig på en modetidningsredaktion. I serien ska hon spela huvudrollsinnehavaren America Ferrera:s gamla high school-kompis.

Lohan har tidigare varit känd för att inte sköta sina skådespelaruppdrag särskilt seriöst, med följd till avhopp och skandalkantade inspelningar. Men nu verkar det ha blivit ändring.
– Lindsay kom i tid, nästan lite för tidigt. Hon gjorde ett bra jobb, säger en källa som var med under inspelningen av första avsnittet.

Kändisar som gästat tv-serier

victoooria

Victoria på besök i ”Ugly Betty”

britney

En tidigare kändis som gästat ”Ugly Betty” är Victoria Beckham som hoppade in i ett avsnitt där hon spelade sig själv. Skvallertidningarna skrev då att det var ett sista försök av Victoria att öka sin stjärnstatus i USA. Britney Spears gjorde i våras ett inhopp i tv-serien ”How i met your mother” som blev så uppskattat av både publik och producenter att hon nu blivit ombedd att gästa showen igen.

Vad tycker du?