in

Lindsays mamma gör dokusåpa

ali 3
Lindsays mamma gör dokusåpa

Lindsay Lohans mamma Dina ska spela in en dokusåpa. I huvudrollerna ser vi Dina och Lindsays 13-åriga lillasyster Ali, om fyra dagar börjar inspelningen. ”Jag vill visa sanningen om vår familj”, säger Dina.

Mer

ali 5

Ali Lohan med Dina.

– Det finns så mycket missuppfattningar om mig och min familj därute, nu vill jag visa sanningen, säger Dina Lohan till tidningen People.

Huruvida en dokusåpa är bästa sättet att ”visa sanningen” på, vet vi inte om Dina har funderat vidare på. Dokusåpan kommer att sändas på tv-kanalen E! och inspelningen börjar i nästa vecka. I serien kommer vi att följa Dina Lohan och Lindsays lillasyster Alis väg till stjärnorna. Bland annat ska hon spela in en skiva (hennes andra), Ali är familjens nästa ”hopp”.

– Det handlar om hur det är att vara hårt arbetande, ensamstående mamma och samtidigt kunna uppfylla dina barns drömmar, säger Dina.
– Det kommer inte att vara som vilken dokusåpa som helst… Ni kommer till exempel att följa med Cody (Lindsays lillebror) till hans fotbollsträning, när Ali är i skolan och när hon spelar in i studion, ni kommer att få se allt.

ali 2

Lindsay Lohan, lillasyster Ali Lohan och lillbror Cody Lohan. Foto: Bulls/Veckorevyn.com

Dina är sällan sen med att uttala sig till pressen, och hon ser alltid till att synas på premiärer och partyn i Hollywood. Hon har också gärna festat loss på inneklubbarna i Los Angeles tillsammans med Lindsay och hennes kompisar.
Sedan Lindsay Lohan checkade in på rehab i Utah för sitt missbruk i slutet av sommaren, har det varit mycket skriverier om huruvida publicitetshungriga mamma Dinas kändishysteri har orsakat dotterns problem. Borde hon inte fokusera på att ta hand om sin dotter? Är dokusåpan bara ytterligare ett sätt för mamman att kapitalisera på dotterns framgång?
På frågan om Lindsay kommer att vara med i tv-serien svarar hon svalt:
– Lindsay är en familjemedlem och kommer att ge Ali en hjälpande hand i studion, om Ali ber henne. 

ali7

Ali Lohan, Lindsay Lohan och mamma Dina på en av Lindsays premiärer.

Hur ska det gå för systrarna Lohan?