in

Lindsays livvakt sjunger ut

lindsay lohan livvakt
Lindsay Lohan - Lindsays livvakt avslöjar allt

Lindsays livvakt avslöjar chockerade fakta om Lindsay – bland annat varför Lindsay har läskiga skärsår på armarna, om hennes otäcka överdoser och vilka andra kändisar som hänger med på Lindsays kokainfester.

Mer

Nu har Lindsays före detta livvakt Lee Weaver börjat avslöja allt om stjärnans helt utflippade liv.
Lee som var Lindsays livvakt under två års tid tjänade över 20 000 kronor i veckan för att vakta Lindsay.
Men att döma av Lees egen historia till News of The World verkar Lindsay ha varit allt annat än säker.
Bland annat ska Lindsay ha attackerat en farlig kokainlangare som hon ansåg lurade henne. Detta trots att langaren siktade med sin pistol mot Lindsay.
Dessutom ska Lindsay ha haft ett 10 timmar långt kokainrace med Nicole Richie, där även fängelsebönan Paris Hilton närvarade (däremot tog Paris inget kokain utan nöjde sig med att supa och strippa).
Lindsay Lohan har även skurit sig själv i handledarna framför sina kompisar samtidigt som hon ska ha sagt ”jag hör inte hemma på den här planeten”.
–Jag har varit livvakt åt många av Hollywoods vildaste stjärnor, men ingen har varit så okontrollerbar som Lindsay. Hon hade en fruktansvärd dödslängtan och drack och knarkade mer än någon annan jag träffat. Jag har tappat räkningen på de gånger hon tagit överdoser och jag fått bära henne hem, berättar Lee.
Just nu befinner sig Lohan på rehab igen, men enligt källor till Enquirer så är det enda Lindsay gör på rehab att planera sin stora 21-års fest. Och den kommer inte att vara särskilt nykter…