in

Lindsays heta möten med Heath

lindsay heath
Lindsays heta möten med Heath

Lindsay Lohan verkar inte gilla att sova ensam. Hon hade knappt hunnit dumpa pojkvännen Riley som hon träffade på rehab innan hon tillbringade några heta nätter med en skådespelarkollega – nyskilde Heath Ledger!

Mer

Det var på den exklusiva rehabkliniken som Lindsay Lohan la in sig på för att bli fri från sitt drog- och alkoholmissbruk som hon träffade Riley Giles. Snowboardåkaren coh filmstjärnan har de senaste månaderna knappt synts utan varandras sällskap, men för några veckor sedan tog det slut mellan paret.

Men tro inte att Lindsay är knäckt för det. Skådespelerskan har visat förr att hon återhämtar sig snabbt, och redan under Thanksgiving-helgen sägs hon ha tillbringat några heta nätter – med nyskilde skådisen Heath Ledger

.

heath michelle

Michelle och Heath.

Paret träffades på Beatrice Inn i New York, uppger australiensiska medier.
Lindsay och Heath fick till det på en gång. När hon lämnade klubben sms:ade hon Heath på en gång och de möttes några minuter senare. De möttes senare på natten för att ha sex, avslöjar en källa till Australia’s New Weekly Magazine.

Heath, som blev Oscar-nominerad för sin roll i ”Brokeback Mountain” träffade sin exfru Michelle Williams på just ”Brokeback”-inspelningen. Paret tog ut skilsmässa i höstas och har en tvåårig dotter, Matilda, tillsammans. LÄS OCKSÅ: Mary-Kate Olsen akut sjuk