in

Lindsay Lohan lämnar rehab

lindsay lohan ebba blogg
Lindsay Lohan lämnar rehab

Lindsay Lohan har checkat ut från det exklusiva behandlingscentret Cirque Lodge i Utah. Och 21-åringen slösar ingen tid – nu åker hon tillbaka till Hollywood och återupptar karriären. Mer

Hon har redan en ny film på gång

lindsay lohan mugshot

Efter arresten 24 juli.

I fredags eftermiddag fotades Lindsay på flygplatsen tillsammans med pappa Michael Lohan, som släpade på hennes enorma Louis Vuitton-bagage. Nu har hon avslutat behandlingen, som hon påbörjade omedelbart efter att hon greps av polis 24 juli för rattfylla. På polisstationen hittades även kokain i hennes ficka.

Skilsmässan mellan Lindsays föräldrar har varit elak och långdragen.
Lindsay har inte haft någon kontakt med sin pappa på tre år, men under vistelsen på behandingshemmet har de återupptagit kontakten – som en del i behandlingen av hennes problem.
– Jag kommer att finnas där för henne och göra så gott jag kan, men nu kommer hon att behöva ta många viktiga beslut på egen hand. Jag kan bara hoppas på det bästa, sade Michael till tidningen People.

Lindsay är snart tillbaka i Hollywood-snurren, om vi ska tro samma källa. Redan den 15 oktober börjar hon spela in filmen ”Dare to love me” i Los Angeles. Och vi håller tummarna…

lindsay lohan paris hilton

Lindsay Lohan med partypolaren Paris Hilton – men nu lär vi inte se mer av det. Eller?