in

Lindsay Lohan: Jag är alkoholist och narkoman

lindsay
Lindsay Lohan: Jag är alkoholist och narkoman

I ett brutalt ärligt uttalande berättar Lindsay Lohan om sin alkoholism och kändislivets mörka baksida.

Mer

Tiden på rehab verkar göra susen för Lindsay Lohan. Hon tränar, läser AA-böcker och är förhoppningsvis helt nykter. I ett uttalande som Lindsay gjorde igår, torsdag, berättar hon öppet om sin alkoholism.
–Det står klart för mig nu att mitt liv har blivit ohållbart eftersom jag är beroende av alkohol och narkotika. Nyligen så tog jag ett återfall och gjorde saker som jag skäms över. Jag bröt mot lagen och idag tog jag ansvar för mina handlingar genom att erkänna de brott jag begått.
Det spelar ingen roll vad jag tidigare sade under påverkan den dagen då jag blev arresterad. Jag skyller inte på någon annan och jag tackar Gud att jag inte skadade någon annan. Det kunde mycket väl ha hänt. Jag vill väldigt gärna bli frisk igen och återta kontrollen över mitt liv och min karriär. Jag har bett om medicinsk hjälp och tar dessa steg för att förbättra mitt liv. Som tur är, är jag inte ensam i min dagliga kamp och jag vet att människor precis som jag har lyckats. Kanske blir det lättare med tiden, jag hoppas det, säger Lindsay.

Kommer Lindsay kunna hålla rätt kurs nu? Kommentera!