in

Lindsay Lohan förlovad!

lindsaydrag
Lindsay Lohan förlovad!

Vid årsskiftet står hon som brud.

Mer

lindsaydrag

Den oskyldiga flirten har växt till äkta kärlek. Nu är Lindsay och Samantha förlovade!

Vid en exklusiv dj-spelning på Chateau Marmont i Hollywood avslöjade hon den glada nyheten.
– Vid slutet av detta år kommer min käresta bli fru Ronson! Kvinnlig kärlek är starkare än många tror. Att underskatta det är att underskatta världen, sa Samantha.

lindsaysamantha

Och hon är inte ensam om att ha deklarerat sin kärlek. För inte särskilt länge sedan tillägnade Lindsay låten ”Trouble” av Ray LaMontagne till henne.

Hur började det?

lindsaykille

Då: Lindsay med Calum Best, en i raden av alla snyggingar.

Skådespelerskan Lindsay Lohan var länge känd som partyprinsessan som älskade vilda partynätter, åkte in och ut på rehab samt dejtande den ena Hollywwod-hunken efter den andra.

Kanske var det under vistelsen på rehab som fick Lindsay på andra tankar? Under rehabiliteringen höll hon ständig kontakt med Samantha via sms, MySpace och brev, enligt sajten Gossipgirl.

Strax därefter sågs Lindsay tillsammans med DJ:n Samantha Ronson, varpå kärleksryktena började cirkulera. Lindsay refererade – på skoj – även till Samantha som hennes man och sa att de ville gifta sig i Cannes.

Nu är paret, enligt Samantha, förlovade och vid årsskiftet står de vid altaret.

Helt problemfritt har det inte varit. Lindsays pappa har sagt att han vill offra sitt liv bara för att bli av med Samantha.

lindsayhand

Nu: Förlovad med Samantha Ronson.