in

Lindsay: Jag nådde botten

lindsay
Lindsay: Jag nådde botten

”Jag nådde botten. Frestelserna fanns överallt”, säger Lindsay Lohan till OK Magazine och berättar att hon redan är på väg tillbaka till behandlingshemmet.

Mer

Lindsay Lohans första intervju efter hennes tid på rehab publiceras i amerikanska magasinet OK imorgon. ”Jag nådde botten. Frestelserna fanns överallt”, säger stjärnan som redan är på väg tillbaka till behandlingshemmet.
Det var i fredags som Lindsay Lohan skrevs ut från det exklusiva behandlingscentret Cirque Lodge i Utah. I sällskap med sin pappa Micahel Lohan flög stjärnan till Los Angeles där hon ska börja inspelningarna av filmen ”Dare to Love Me”.

I sin första intervju efter rehab avslöjar Lindsay att hon så fort inspelningarna är över tänker återvänta till Utah och behandlingshemmet.
    – I Hollywood är jag omringad av frestelser. Jag tänker därför åka tillbaka til Utah för att kunna fortsätta vara fokuserad och undvika dem, säger Lindsay till OK Magazine och berättar också att tiden på rehab gav henne perspektiv på livet och fick henne att se sig själv på ett helt nytt sätt.
    – Jag inser nu att jag hade nått botten, säger skådespelerskan om när hon greps av polisen 24 juli i år för rattfylla.
    – Min talang är en gåva, och jag tänker använda den i framtiden. Jag är här för att stanna.

Vi hejar på dig, Lindsay!

exc lindsay lohan getting pulled bulls 3c7z3

Lindsay grips av polisen för rattfylla 24 juni. Man hittar också kokain i hennes fickor.

Vem är Lindsays nya pojkvän? Läs mer om Lindsay på Veckorevyn.com.