in

Lindsay får nog av pappa

linds
Lindsay får nog av pappa

Lindsay Lohan, 21, har än en gång fått nog av sin pappa. ”Han gör mig verkligen upprörd”, säger skådespelerskan… Mer

linds

Lindsay Lohan har än en gång fått nog av pappa Michael.

Skådespelerskan Lindsay Lohan verkar äntligen ha hamnat på rätt spår igen – karriären är på gång och hon ska snart lansera sitt nya album. Samtidigt har hon återigen fått nog av pappa Michael Lohan. Något som hon på klassiskt familjen Lohan-vis löser genom att prata med pressen.

– Jag önskar att han kunde sluta prata med pressen. Det gör mig verkligen upprörd och jag önskar att han ville sluta, sa Lindsay i radioprogrammet ”The Billy Bush show”.

lind

– Jag älskar min pappa, jag förstår bara inte varför han gör såhär. Det är en konstig situation, väldigt udda, fortsätter hon.

Och visst har Lindsay rätt. 47-åriga Michael Lohan är sällan sen med att kommentera dotterns karriär och val i livet.

Nu i veckan ställde han återigen upp i tv för att på nytt riva upp den bittra skilsmässan med Lindsays mamma Dina. Se klippet här. Skilsmässan mellan Michael och Dina har delat upp familjen i två läger, Dina har velat förbjuda barnen att träffa Michael. Han har i sin tur anklagat henne för att utnyttja Lindsay och barnen för att tjäna pengar.

Pappa Lohan pratar om Lindsay…

linda

Michael har också varit kritisk till dokusåpan ”Living Lohan”, som följer mamma Dina och Lindsays 14-åriga lillasyster Alis väg mot stjärnorna – i storasysters fotspår. Dokusåpan har premiär i sommar.
– Låt dem ta rampljuset från mig en stund, det skulle faktiskt bara hjälpa, säger Lindsay.