in

Lindsay dricker igen!

lindsay lohan super7
Lindsay dricker igen!

Nyårshelgen blev ett tungt bakslag för Lindsay Lohan, 21- som halsade champagne direkt ur flaskan…

Mer

Lindsays Lohans vilda framfart i Italien fortsätter i samma skandalösa stil. Främmande, äldre män, hotellhångel och shopping, shopping, shopping. Nu dyker bilder upp från nyårshelgen som visar Lindsay som halsar rakt ur en champagneflaska.

Skådespelerskan checkade ut från behandlingshemmet i Utah i oktober, efter en nästan två månader lång behandling mot missbruk. På nyår fick hon dock ett årerfall som hennes advokat uttalar sig om:

– Eftr att hon fick champagneflaskan i handen på nyår och drack ur den, så är den goda nyheten att hon insåg sitt misstag, ringde sin stödperson och lyckades ta sig ur situationen, säger Blair Berk.

lindsay mugshot ebba

Lindsay Lohan fast för rattfylla.

– Det finns ingen magisk kur, det olyckliga är att Lindsay måste hantera detta en dag i taget medan hela världen tittar på, fortsätter hennes advokat.

21-åriga stjärnan Lindsay Lohan checkades in på det exklusiva behandlingshemmet Cirque lodge då hon i somras åkte fast för rattfylla för andra gången, det uppgavs dessutom att hon hade kokain i fickan. I november spenderade hon 84 minuter (!) i finkan som påföljd för domen om rattfylla och kokaininnehav. Resterande straff var samhällstjänst som hon valde att göra för Röda korset i USA.

”Jag är beroende av alkohol och droger”

lindsay dricker igen

Alkohol, fester och droger – Lindsay Lohan klarade inte att hantera livet i Hollywood.

23 augusti 2007 berättade Lindsay Lohan slutligen med egna ord sanningen om sitt vilda liv som partyprinsessa senaste åren:

– Det är uppenbart att jag tappat kontrollen över mitt liv eftersom jag är beroende av alkohol och droger, sa hon i sitt uttalande innan hon checkade in på avgiftningen i Utah

– Jag har gjort saker jag skäms över och jag skyller inte mitt uppförande på någon annan än mig själv. Jag tackar gud för att jag inte skadat någon, det skulle mycket väl kunna ha hänt, sa hon och fortsatte:
– Min önskan är att bli frisk och ta kontroll över mitt liv och min karriär och jag har bett om medicinsk hjälp för att ta tag i detta.

BILDEXTRA: Lindsay Lohan shoppar i Italien