in

Kvinna köpte klänning på Zara – du kommer inte tro på vad som följde med på köpet

zara stor

I provrum kollar vi ofta bara så att plagget sitter snyggt på och att vi känner oss bekväma i det. Det är sällan man känner efter om någon lapp skaver, eller om någon detalj kliar lite. Men att göra det kanske hade sparat Cailey Fiesel en otrevlig upplevelse. Mer

Cailey Fiesel köpte i somras en klänning på Zara, och bar den sedan på jobbet. Hon kände en hemsk lukt och började leta runt efter vad som skulle kunna vara källan till lukten, men den verkade förfölja henne. Det var då hon kände hur något gned sig mot hennes ben. Och när hon kände efter var det var fick hon tag på en råttfot. Ja, du läste rätt! En råtta var alltså insydd i sömmen på klänningen (blä!)

skarmavbild-2016-11-15-kl-16-06-31

Fiesel stämde Zara för känslomässig stress, och vi fattar. Vem skulle inte bli skärrad av att hitta en död råtta i sin klänning? Hon stämde också klädkedjan för läkarkostnader efter att hon fick utslag på benet.

En talesperson från Zara har sagt till sajten Refinery29.com att Zara USA är medvetna om stämningen och att de undersöker saken närmare.

– Zara USA har stränga hälso- och säkerhetsstandarder, och vi är måna om att se till så att alla våra produkter möter dessa krav.

Vi hoppas att detta aldrig händer igen, och ja, kom ihåg att titta lite extra på plagg nästa gång ni shoppar kanske.