in

Veckans spellista: musiken som vi kör på repeat just nu

spellista spotify veckorevyn

Soaya Bay tillika VeckoRevyns musikredaktör har samlat alla sina favoritlåtar på ett ställe. Prenumerera nu! Mer


Ny vecka, ny lista! Vi börjar med det nya stjärnskottet Linae som har släppt nya singeln Stuck In the Rain. Tycker ni den låter bekant? Linae har satt sin egen spinn på Spandau Ballets 80-talshit True. En uppdaterad och modern version som får mig att gunga av välbehag. Här har ni någon att hålla koll på under 2019.

Stoppa pressarna allesammans! Thomas Stenström har släppt första delen av Uddevalla Dreaming! Efter att ha levt med dessa låtar under vårens smygstart kan jag äntligen tvinga er alla att sätta EP:n på repeat. Min personliga favorit: Torka dina tårar.

Det är ingen nyhet att jag är otroligt svag för Major Lazer. Jag tror inte att jag har kört ett enda DJ-set utan att trycka på någon av deras hits. De har teamat ihop sig med Skip Marley och släppt låten Can’t Take It From Me och jag kreverar av danskänsla. Lil Keed och Young Thug vill inte vara sämre och har tillsammans släppt feel good-låten Proud of Me. Aazar har gått ihop med Swae Lee och Tove Lo för sommarens mysigaste danslåt, och Seedy har släppt den minst lika dansanta Chillka. Jag vill bara kränga i mig sötsura drinkar och stå i DJ-båset på Trädgården och köra dessa på repeat.

Bland mina gamla favoriter har vi en mixed bag i form av några låtar från Diplos soloprojekt Europa, favoriter från min boy Palmistry, samt den stämningsfulla Seasons med 6lack och Khalid.

Spellistan uppdateras varje måndag, så börja prenumerera nu!