in

Veckans spellista: musiken du måste lyssna på

veckans musik jorja

Kvinnorna regerar veckans lista! Först och främst har Jorja Smith släppt låten Be Honest med Burna Boy och boy – it burns hot. Hela helgen har den gått het i mina hörlurar och jag blir nästan lite ledsen att jag skippade hennes spelning på Way Out West. Det är svårt att förstå att Smith endast […] Mer

Kvinnorna regerar veckans lista! Först och främst har Jorja Smith släppt låten Be Honest med Burna Boy och boy – it burns hot. Hela helgen har den gått het i mina hörlurar och jag blir nästan lite ledsen att jag skippade hennes spelning på Way Out West. Det är svårt att förstå att Smith endast är 22 år gammal när hon skapar så djup och gripande musik som hon gör.

ROSALÍA har tillsammans med stjärnskottet Ozuna släppt caribbean-inspirerade låten Yo x Ti, Tu x Mi. Vi får hela köret – sexiga vocals, ett beat som inte går att sitta still till, och OLJEFAT! På det svenska hållet har vi fått underbara Conversation av Sabina Ddumba och Kojo Funds, samt albumet – Ugh, those feels again av Snoh Aalegra.

Andra som släppt nytt är bland annat Normani, Swae Lee, Kiana Ledé, Michael Kiwanuka och många fler.