in

Veckans spellista: bäst musik just nu

spellista veckorevyn
Bild: Luger

VeckoRevyns Soraya Bay har uppdaterat den enda spellistan du behöver ha i ditt liv, och den låter somrigare än någonsin! Mer


Tokhyllade genierna Bon Iver har släppt två nya låtar som låter mer som ett steg bakåt mot mitt favoritalbum Bon Iver. När låtarna släpptes i fredags kom premiärlyssningen när jag vandrade runt på Södermalm i solnedgången, och det kändes plötsligt som om hela min kropp var bebodd av hundratals fjärilar – precis det man vill känna när man lyssnar på Bon Iver. Det bådar gott för kommande albumet iCOMMAi.

Imenella slog igenom ordentligt med låtarna Chagga och Fråga om mig 2018, och hon är nu tillbaka med BADMAN FLOW där hon firar sina framgångar – med all rätt. För varje låt hon släpper kommer och mer och mer till sin rätt och känns numera som en självklar stjärna på vår svenska hip hop-himmel.

Popundret Mabel har släppt Mad Love, min personliga favorit Gabriel Gassi har släppt singeln Tricky, och Panda da Panda samarbetar med JOY på nya låten Spegel Tillbaka. Några andra som släppt ny musik är Esther, Swim Deep, GoldLink feat. Tyler, The Creator, och Liam Gallagher.

Bland mina gamla favoriter hittar vi Sufjan Stevens, Billie Eilish och Cezinando.