in

Veckans playlist: låtarna vi har på repeat just nu

veckans spellista v37
VecckoRevyns Soraya Bay guidar dig till den bästa musiken just nu!

Musikgudarna har hört mina böner och gett oss en ny singel från Francis and the Lights – en singel med både Kanye West och Bon Iver som gäster. Den här trion är oslagbar. Drömsk pop som får en att vilja stänga ögonen, sträcka ut armarna och svaja från sida till sida. Behöver man något annat […] Mer

Musikgudarna har hört mina böner och gett oss en ny singel från Francis and the Lights – en singel med både Kanye West och Bon Iver som gäster. Den här trion är oslagbar. Drömsk pop som får en att vilja stänga ögonen, sträcka ut armarna och svaja från sida till sida. Behöver man något annat för hösten?

Post Malone har släppt ett nytt album, Hollywood’s Bleeding, och det må inte vara något nyskapande från Posty utan det ger oss precis det vi förväntat oss och precis det som han är känd för – lättsmält poppig hip hop/r’n’b. Han har funnit sitt sound och jag behöver inte bli tagen på sängen för att han plötsligt släppt ett countryalbum.

Cashmere Cat har släppt FOR YOUR EYES ONLY, den andra singeln från hans kommande album Princess Catgirl. Charlie XCX fortsätter att släppa den ena fantastiska låten efter den andra och i fredags kom February 2017 med Clairo och Yaeji, och Stromzy släpper en riktig BOP – Sound of the Skeng.

Bland andra som släppt nytt har vi Veronica Maggio, Camila Cabello, Gallant, och Tove Lo.